Mr. & Mrs. Smith

(1941)

Conflict conjugal

Poster Mr. & Mrs. Smith Postere Mr. & Mrs. Smith

Sinopsis Mr. & Mrs. Smith

Un film atipic pentru regizorul Hitchcock, Mr. & Mrs. Smith este o comedie despre un cuplu care realizeaza ca mariajul lor a fost un miraj iar acum s-a spulberat.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Carole Lombard Carole Lombard Ann Krausheimer Smith Robert Montgomery Robert Montgomery David Smith Alfred Hitchcock Alfred Hitchcock Man passing David Smith on Street
Jack Carson Jack Carson Chuck Benson Bess Flowers Bess Flowers Nightclub Extra Lucile Watson Lucile Watson Mrs. Custer
Ralph Brooks Ralph Brooks Waiter Captain Gene Raymond Gene Raymond Jefferson 'Jeff' Custer James Flavin James Flavin Attractive Woman's Escort
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

RKO Radio Pictures

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 14 Noiembrie 2016 13:09
Umor spumos în stil Lubitsch sau Wilder
Începutul carierei artistice a lui Alfred Hitchcock este legat de comedii romantice, trecerea sa spre genurile mistery-thriller petrecându-se mai târziu. Comedia, un gen artistic complicat pentru că e mai ușor să sperii publicul sau să-i oferi acțiune decât să-l faci să râdă, și-a făcut locul de mai multe ori în filmografia maestrului, cam odată pe deceniu, dar toate filmele sale conțin umor într-o cantitate mai mare sau mai mică.

”Mr. & Mrs. Smith” este o apariție distinctă printre filmele lui Hitchcock din anii '40 atât datorită faptului că este o comedie printre thriller-uri, filme de spionaj și drame psihologice, cât și a faptului că seamănă mai mult cu un film al lui Ernst Lubitsch sau Billy Wilder decât cu unul al lui Hitchcock. Povestea este una spumoasă și implică o căsătorie declarată nevalidă din cauza unui viciu de… citeşte

7 0
alex_il_fenomeno pe 09 Aprilie 2012 12:07
o comedie romantica tipica acelor vremuri , atat de frumoasa in desfasurare dar mai ales in atmosfera , care lipseste cu desavarsire filmelor din ziua de azi ! actorii , cu totii monumentali , reusind niste personaje atat de naturale , de fine , intr-un cuvant : carismatice , iar ritmul a fost unul excelent , plin de tot felul de tatonari intre protagonisti , poante care mai de care mai buclucase si mai disperate ... parca nu iti vine sa crezi ca mintea lui Alfred Hitchcock a scos asa ceva la lumina ! de vazut cu placere .
3 0
mihaelatb pe 23 Februarie 2022 09:50
Un film semnat Hitchcock, dar eu ma indoiesc ca ar fi al lui.
Nu este nici in maniera unui Lubitsch sau Billy Wilder, are un scenariu, slabut de tot. Seamana , oarecum cu The Philadelphia Story, a lui George Cukor.
Insa in secolul XXI nu mai pot empatiza cu femeile rasfatate, nazuroase si care nu au alta treaba decat sa se creada buricul pamantului.
Perceptia spectatorilor s-a schimbat si nu este de mirare ca nu mai suporta dulcegarii si nazutrosenii de acestea.
Deci, clar nu este un film marca Hitchcock. L-o fi facut vecina de dupa colt si el l-a semnat.
Cum nu ma omor nici dupa actorii ce-i joaca pe protagonisti, Carole Lombard si Robert Montgomery, nu-i pot da mai mult de 5.

0 0
Iulidesprefilme pe 24 August 2017 10:21
Filmul oferă ocazia de a o vedea jucând pe regretata Carole Lombard, marea iubire a actorului Clark Gable, film realizat cu un an înaintea tragicei ei dispariții....
0 0
skumpici pe 24 Ianuarie 2014 02:06
Comedie a la Hitchcock
Tot din seria Hitchcock, cu diferenta ca acesta nu este incadrat in aceeasi linie de thriller, mister. Cuplul central al filmului este constituit din Ann și David, o familie aparent perfectă. Viața lor se întoarce complet pe dos atunci când află că actele lor de mariaj nu sunt recunoscute legal, iar ei au trait în toți acești ani într-un miraj!
0 0

Spune-ţi părerea despre Mr. & Mrs. Smith

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Mr. & Mrs. Smith
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells