Mine

(2016)

Mina

Poster Mine Postere Mine

Sinopsis Mine

Mai mult

Mike Stevens este un soldat care a participat în numeroase misiuni de război, iar într-o zi el și unitatea sa se întorc din nou la datorie, într-o misiune în deșert. Pentru că ei sunt una dintre cele mai bune trupe, misiunea este de așteptat să se desfășoare fără probleme și să fie rezolvată rapid. Dar, atunci când vine timpul să se ocupe de treabă, ei descoperă cu totul altceva, iar misiunea pe care au planificat-o bine, devine haotică. Terenul cu care se confruntă este foarte…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dragos.87
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Annabelle Wallis Annabelle Wallis Jenny Armie Hammer Armie Hammer Michael Stevens Tom Cullen Tom Cullen Tommy Madison
Juliet Aubrey Juliet Aubrey Mike's Mother Geoff Bell Geoff Bell Mike's Father Clint Dyer Clint Dyer Berber
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA, Spania, Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 28 Martie 2017 23:01
Un film bun, care ne arata ca trebuie pretuita viata, nu stii cand o poti pierde. Aici Mike trece printr-un moment dificil, extrem si realizeaza ca a mai si gresit in viata si o regreta. Lupta pentru supravietuire in conditii extreme......foarte dificil avand in vedere ca nu se poate misca. Un film ok care merita vazut.
1 1
natalia_castego pe 08 Decembrie 2022 22:18
Acest film l-am văzut acum multi ani, și pot spune ca avem multe de învățat din el. Cea mai importanta lecție, este ca uneori avem impresia ca avem o problema enorma și iremediabila, dar de fapt totul este doar în mintea noastră. Armie Hammer a jucat excepțional.
0 0
Horatiucrisan pe 23 Februarie 2020 14:11
Un film care la prima vedere pare doar o poveste de supraviețuire dar în fond e un exercițiu de meditatie văzut din perspectiva unui om de a-și vedea moartea cu ochii. Totusi, lipsa unor elemente realiste scad cu mult valoarea filmului.
0 0
kasmyn pe 24 Decembrie 2018 18:14
ESTE O DRAMA A SINGURATATII , FILMUL SE VREA MAI MULT UN MONOLOG IN DESERT AL UNUI SOLDAT AMERICAN PRINS PE O BOMBA!! DESTUL DE BUN FILMUL!!
0 0
mass_heal pe 21 Decembrie 2017 13:44
Recomand
Filmul e bun, peste asteptari , nu e despre razboi , e psihologic, filozofic , pe o tema noua , merita o nota mai mare pe imdb .
0 0
emy_sinaia pe 15 Iunie 2017 22:31
Drama
Departe fiind de ideea de thriller, este o drama cu aspecte tragice care te face sa te gandesti indelung la ce-ti poate oferi viata in orice clipa si daca merita traita oricare ar fi deznodamantul. Pe alocuri tras de par, in niciun caz nu cred ca ar putea cineva rezista incercarilor din film.
0 0
Dudesteanu pe 01 Mai 2017 13:22
Viata
Un film bun despre armata si despre cum sa pretuiesti viata...
0 1

Spune-ţi părerea despre Mine

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Mine
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells