Love Punch

(2013)

Loviți de dragoste

Poster Love Punch Postere Love Punch

Sinopsis Love Punch

Mai mult
Love Punch

Richard și Kate au divorțat cu ani în urmă, dar mai păstrează legătura pentru copii și pentru fondul de economii pentru pensie. Compania unde a lucrat si are fondul de investiții al lui Richard e fraudat. Cei doi foști parteneri de viață află cine este în spatele acestei escrocherii și pun la cale un plan de recuperare a banilor. Kate și Richard redevin parteneri, dar nu de viață, ci de aventură. Doi dintre foștii vecini li se alătură în această misiune. Toți patru vor ajunge pe Coasta de Azur, și vor avea…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: G-M
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • The Love Punch

Produs de

Process Media

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Axinite Digicinema

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Beastmaster pe 25 August 2014 00:57
bun
merita vazut, oamenii astia imbatrinesc frumos , o sa va binedispuna :)
5 2
xerses pe 23 Septembrie 2014 16:33
Este atat de placut sa-i urmaresti pe Pierce Brosnan si Emma Thompson jucand in acest film, incat ar fi o pierdere sa nu vezi acest film.
4 1
adrian0891 pe 09 Noiembrie 2014 21:58
Merita vazut
O comedie simpla, la care sa nu va asteptati sa radaeti in hohote, in care Pierce Brosnan este opusul lui James Bond (ii este frica de inaltime). Un film care merita vazut!
2 1
roxykim pe 28 August 2014 22:06
Richard si Kate sunt divortati de cativa ani, dar mai au ceva care sa-i lege strans: fondul de economii pentru pensie. Fondul de investitii al lui Richard e fraudat., iar cei doi fosti parteneri de viată afla, căutand pe internet, ca în spatele schemei financiare e un tanar bancher francez lipsit de scrupule. Cand îsi dau seama ca bancherul i-a cumparat logodnicei sale cadou de nunta un diamant imens ce a costat 10 milioane de dolari, Kate si Richard incep o noua aventura. Planul lor este sa plece la Paris si sa se infiltreze la nunta bancherului pentru a fura diamantul care a fost cumparat si din banii lor de pensie. Ajung pe Coasta de Azur, urmarind diamantul si au parte de mai multă distracţie decat si-ar fi putut închipui ca pot obtine cu fondul de pensionare. :)
2 5
swe_etdobby pe 4 septembrie 2014 03:00
Iar tu esti draguta foc pt. ca ne povestesti filmul si ne scutesti sa-l mai vedem : ( ! Huo !
roxykim pe 9 septembrie 2014 12:32
Multumesc pentru feedback ;)
Iulidesprefilme pe 29 Noiembrie 2019 18:02
Subiectul acestui film nu e sofisticat, are un fir coerent, iar actorii își fac meseria / rolul cu dorința să ne distreze pe o temă care nu este chiar de glumă...
1 0
emy_sinaia pe 22 Mai 2015 19:38
Comedie amuzanta.
O comedioara draguta care se petrece in locuri idilice, Monte Carlo, Paris si la care subiectul aproape ca nu conteaza atata vreme cat distributia face toti banii.
1 0
mihaelatb pe 27 Martie 2022 17:58
Povestea cu furtul pensiilor am mai vazut-o si in Going in Style (este drept, asta a fost primul), dar chiar daca are o doza foarte mare de neverosimil si de batut campii, nu poti vedea tot timpul lucruri serioase, reale si metafizice. Din cand in cand imi place sa vad si ceva relaxant, cu umor si daca joaca si actori pe care-i agreez...
Asa s-a intamplat cu Love Punch. Emma Thompson imi place, iar Pierce Brosnan pe post de invitat texan seamana cu Haurențiu din clipurile lui Mircea Bravo. Finalul este exact ceea ce eu as numi pensionarea perfecta. Un 6 realistic.

0 0
Dragos.87 pe 13 Octombrie 2021 22:02
Este o comedie plăcută care îți schimbă starea și cu niște actori simpatici care te face sa adori filmul și mai mult..are și o poveste atractivă însă producătorii au pus prea mult preț pe comedie, de fapt asta a și fost ideea filmului, să îți distragă atenția de la subiectul principal..merită vizionat pentru ați schimba starea..
0 1

Spune-ţi părerea despre Love Punch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells