Life After Life

(2022) - Serial TV

Life After Life

Poster Life After Life Poster Life After Life

Sinopsis Life After Life

Mai mult

Miniseria prezinta o poveste dramatică și fascinantă în egală măsură, despre soarta unei femei din Anglia începutului de secol XX, care trece printr-o serie de încarnări succesive, fiecare cu propria lecție de viață.

Personajul principal, Ursula Todd, o englezoaică născută la începutul secolului trecut, traversează o mulțime de evenimente istorice majore – primele două războie mondiale, epidemia de gripă spaniolă, ba chiar…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 11 Octombrie 2023 23:12
Viață după viață, aclamatul roman din 2013 al lui Kate Atkinson, care este acum o dramă BBC în patru părți, se bazează pe adevărul copleșitor că existența este insuportabil de fragilă. Lumea sa, lumea noastră, este un loc periculos, plin de obstacole. Este povestea Ursulei, un personaj născut în 1910, care moare și renaște la nesfârșit într-o buclă continuă. De fiecare dată când Ursula înfruntă capcanele letale ale vieții, ea începe din nou, fără a-și aminti viețile de dinainte, dar si fără a le uita deloc. Morțile ei din trecut o lasă cu instincte de reținere – nu păși acolo, nu-i lua mână, nu zăbovi – care îi prelungesc treptat viața și, dacă este bine gestionată, pe cea a oamenilor pe care îi iubește.
0 0

Spune-ţi părerea despre Life After Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells