Labyrinth

(2012) - Serial TV

Labirintul istoriei

Poster Labyrinth Postere Labyrinth

Sinopsis Labyrinth

Mai mult

Miniseria „Labyrinth” prezinta doua povesti paralele petrecute in perioade diferite ale istoriei, una in vremea cruciadelor si alta in zilele noastre. Cele doua povesti au comuna locatia desfasurarii actiunii si o intriga fondata pe cautarea si dobandirea Graalului. Alais (Jessica Brown Findlay) este aleasa sa pastreze cu orice pret un inel de cult. In prezent actiunea o are in centru pe Alice Tanner (Vanessa Kirby), arheolog, care gaseste intr-o pestera inelul sacru al catarilor. Catarismul era interzis de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Se difuzează la TV.
FILMCAFE
Luni, 30 Mai 08:55 …

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 20 Ianuarie 2017 22:14
o mini serie tv.de valoare
Miniseria germana incearca - intro perspectiva dramatic/adventure/fantasy - sa aduca in fata publicului o tematica religioasa - si anume aceea a unei doctrine crestine din secolul al X - lea,aparuta in sud-vestul Frantei - Catarismul.
Catarii excludeau infernul si viata de apoi,fiind adeptii ideii reincarnarii,in care,toate sufletele,dupa un numar de reveniri in lumea materiala,urmau a se elibera de intuneric si a se mantui,cu conditia practicarii ascezei.
Doctrina catara a fost considerata o erezie de catre papalitate,adeptii sai fiind supusi unor repercursiuni severe din 1147 pana la 15 martie 1244,cand,la fortareata Montsegur,ultimii (sau nu ?) 250 de catari au fost ucisi,in urma unui indelung asediu.
Exista in prezentul Europei de secol 21 adepti ori urmasi ai acestei doctrine ?
Iata numai unul dintre multe alte motive pentru care pelicula merita a fi… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Labyrinth

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells