La prière

(2018)

Rugăciunea

Poster La prière Postere La prière

Sinopsis La prière

La prière

Thomas are 22 de ani şi este dependent de droguri. Vrea cu disperare să scape de adicţie, aşa că se alătură unei comunităţi de foşti toxicomani: retraşi în munţi, aceştia folosesc rugăciunea ca tratament. La început neîncrezător, Thomas acceptă treptat să se dedice modului de viaţă spartan de disciplină, abstinenţă, muncă obositoare şi rugăciune. Descoperă credinţa, dar şi dragostea. Şi o nouă suferinţă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
O nominalizare Berlin
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • The Prayer

Produs de

Les Films du Worso

Distribuitorul international

Le Pacte

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 28 Mai 2018 12:10
X
Un film profund, deosebit de bun, vazut la TIFF, la categoria Supernova, premiat la Festivalul de la Berlin, al regizorului Cedric Kahn, care ne provoaca in a fi meditativi, introspectivi si spirituali in aceasta calatorie in lumea unor dependenti de droguri sau alcool, ce vor incerca sa se lase ajutati sufleteste ,mental si corporal de o izolata comunitate cu tenta religioasa de fosti toxicomani, cu reguli foarte stricte.
Peisajul de asemenea ne ajuta sa ne integram mai bine in poveste,putand admira maretia Alpilor si frumusetile naturii.
Cuvantul cheie in acest film este rugaciunea, tamaduirea prin rugaciune, dragoste de aproape si multa munca fizica, pentru a aduce un balans/echilibru intre spiritual si corporal.
Anthony Bajon, un tanar actor destul de talentat, il interpreteaza pe Thomas cu multa convingere si naturalete, fiind la inceput de film agresiv,… citeşte

5 1
eduard_stratan pe 6 septembrie 2018 14:35
Si ne iarta noua pacatele: cele cu voie ( de la stapanire) si cele fara de voie ( de la stapanire)!
borisvultur pe 08 Mai 2019 15:30
Rugăciunea și muntele
Chiar dacă e convențional, previzibil, cu anumite clișee, filmul e...necesar. Acolo pe munte rugăciunea are alt sens. Anthony Bajon trece prin diverse registre de interpretare, de la crispări maladive, la deschideri luminoase. Spre final, filmul devine discursiv, cu aplauze după mici momente de confesiune, dar - repet - mulți tineri ar trebui să zăbovească asupra filmului... poate fi o oglindă a tinerei generații ??
0 0
lili22 pe 11 Septembrie 2018 22:11
E un film bun , cam monoton iar intrpretul rolului principal nu m-a convins.
0 0

Spune-ţi părerea despre La prière

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells