Klass

(2007)

The Class

Poster Klass Poster Klass

Sinopsis Klass

Klass

Un puștan oarecare dintr-un liceu din Estonia decide să sară în apărarea unui coleg tachinat adesea de colegii lor derbedei. Decizia lui se transformă rapid într-un veritabil război între el și liderul neoficial al clasei. Cum onoarea unui adolescent este o chestiune sensibilă, totul se termină cu vărsare de sânge...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9

Caseta tehnică

Produs de

Amrion

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

NonStop Sales AB

Țara

Estonia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bogdan25 pe 06 Noiembrie 2011 18:48
vizitator
am vazut si eu filmul foarte reusit reflectand incidentele din scoli din lume batai,crime, totul ptr ca un anumit nemernic sa arate ca el este seful in clasa problema este ca nimeni nu ofera o protectie si verificare in permanenta in scoala si in afara ei atunci sa nu ne mai miram de ce acesti pusti ajung la 20 de ani sa consume droguri ori sa faca crime sau sa faca ceva nesevuit. bun filmul
3 0
Gebeleizis pe 05 Octombrie 2011 15:25
Un film foarte bine realizat care reda problemele cu care se confrunta sistemul educational contemporan.
3 0
ionutzoo7 pe 13 Decembrie 2014 19:42
Traiasca Cinematografia Europeana!
Pt mine filmul asta a fost o surpriza enorma...Nu ma asteptam la asa ceva.
Cate astfel de incidente se pot intampla, cate ar putea fi evitate?A cui este vina?
Cum ati fi incercat sa rezolvati acea situatie?Filmul te lasa cu o gramada de intrebari si parca cu un gust amar...gustul realitatii!

2 0
ionutzoo7 pe 14 decembrie 2014 15:14
Tocmai am aflat ca filmul este continuat de o miniserie de 7 episoade, numita Klass - Elu pärast.Am vazut primul episod si este destul de bun.
ionutzoo7 pe 14 decembrie 2014 15:15
Bineinteles ca nu are pagina aici pe Cinemagia.
iiii pe 29 August 2011 10:48
batjocura, frustrarea duc la crima.
gen heart of america

2 1
narcisson pe 02 August 2016 01:53
''Numaram pana la trei...''
Venind din Estonia si chiar avand note bune pe site-urile de profil, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca acest film sa fie atat de crunt, socant, impresionant. Dupa cum ziceam, un film socant, care arata o trista realitate, sau mai degraba arata si partile urate ale vietii. Bineinteles ca agresarea in scoli a fost, este si va fi un factor foarte puternic in maturizarea adolescentilor, cei care sufera de astfel de traume putand avea comportamentul schimbat pentru tot restul vietii, la fel ca si in cazul acesta.
Filmul incepe relativ domol, cu niste mici certuri si niste glume poate ceva mai proaste, iar eu personal chiar nu ma gandeam ca se va ajunge la acel deznodamant. Spunea un user mai sus despre scena de pe plaja, cum ca nu i-a placut. Ei bine, pentru mine a avut un deosebit impact si chiar si-a indeplinit misiunea, aceea de a soca. Finalul este de-a dreptul uluitor, este… citeşte

1 1
Cretzulynne pe 10 Septembrie 2019 09:54
A cincea propunere pentru Academia de Film Americană, la categoria de cel mai bun film internațional (străin), din partea Estoniei.
Nu a fost nominalizat.

0 1
morfil pe 05 Februarie 2015 16:25
Un film estonian care prezintă o tragedie într-o manieră realistă, exceptând, totuși, scena de pe plajă. Sigur că sunt cazuri de astfel de abuzuri, dar scena aceea nu era necesara. În plus, a fost și exagerată. Un dezgust m-a cuprins. Practic, m-am deconectat de la atmosfera filmului. Poate au vrut să șocheze, deși nu era necesar, chiar nu înțeleg de ce au insistat.

Păcat, totuși, până acolo, filmul construia moment cu moment punctul culminant, pe care nu l-am bănuit nici după 1 oră de vizionare. Asta și poate din cauză că n-am văzut niciun rezumat video și nici n-am citit prea multe despre film. Erau anumite detalii, dar nu bănuiam cum vor fi împletite pentru că nu erau evidențiate grosolan, precum în filmele americane.. Pe parcurs, chiar după ce le-am pus cap la cap, îmi creionasem un complet alt deznodământ.

Un film… citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre Klass

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells