Killer Mountain

(2011)

Muntele ucigaș

Poster Killer Mountain Poster Killer Mountain

Sinopsis Killer Mountain

Mai mult

O echipă de cercetători dispare pe cel mai înalt pisc încă necucerit al lumii. Celebrul alpinist Ward Donovan are un motiv personal ca să pornească în fruntea echipei de salvare, pentru că fosta lui iubită, Kate, este una dintre persoanele dispărute.

Localnicii consideră că acest munte e sălașul zeilor, dar salvatorii sfidează repetate avertismente care sugerează că oricine va intra pe acest teritoriu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 30 Mai 2013 05:49
O echipă de cercetători dispare pe cel mai înalt pisc încă necucerit al lumii. Celebrul alpinist Ward Donovan are un motiv personal ca să pornească în fruntea echipei de salvare, pentru că fosta lui iubită, Kate, este una dintre persoanele dispărute. Localnicii consideră că acest munte e sălaşul zeilor, dar salvatorii sfidează repetate avertismente care sugerează că oricine va intra pe acest teritoriu interzis va avea de suferit consecinţe cumplite. Pe măsură ce misiunea înaintează, devine tot mai clar că nu este vorba de o simplă superstiţie. În spiritul profeţiei, Donovan şi echipa lui se avântă cu disperare în luptă, pentru a supravieţui în faţa unor forţe misterioase, malefice. Thriller plin de suspans, avându-i în rolurile principale pe Aaron Douglas şi Emmanuelle Vaugier. (port.ro)
2 1
Mr.Halloween pe 12 Mai 2015 12:39
Un film care nu mi-a placut deloc. Daca foloseau efecte practice in loc de CGI era mai bine.
1 0
tatucu_alin pe 11 Noiembrie 2014 22:24
Sincer,este cel mai rau film pe care l-am vazut vreodata.Povestea si scenariul sunt absurde,actiunea foarte slaba si efectele speciale facute de amatori.Nu am ce aprecia la filmul asta.
1 0
liviuneagu pe 30 Mai 2013 03:21
Muntele ucigaş
După actorii prezenţi în această peliculă, pare un film interesant.
Chiar şi titlul sugerează acest lucru. De văzut...

0 2

Spune-ţi părerea despre Killer Mountain

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells