Karot

(1990)

Dorința

Poster Karot Poster Karot
  • Premiera internațională

    01.10.1990

Sinopsis Karot

Mai mult

Inspirat dintr-un fapt real, filmul relatează povestea lui Arakel Aloyan, care își părăsise meleagurile natale după genocidul armenilor din 1915, când fusese martor la incendierea satului său și violarea femeilor. În 1930, în ciuda eforturilor familiei de a-l face să se adapteze la noua sa viață din Armenia sovietică, Arakel trece granița turco-sovietică pentru a vizita mormintele părinților săi și a săruta ruinele bisericii din satul natal. La întoarcere, e capturat de NKVD,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 12 Septembrie 2011 14:56
Regia: Frunze Dovlatyan

Cu: Rafael Atoyan, Galya Novents, Ashot Melikdzhanian

Inspirat dintr-un fapt real, filmul relatează povestea lui Arakel Aloyan, care îşi părăsise meleagurile natale după genocidul armenilor din 1915, când fusese martor la incendierea satului său şi violarea femeilor. În 1930, în ciuda eforturilor familiei de a-l face să se adapteze la noua sa viaţă din Armenia sovietică, Arakel trece graniţa turco-sovietică pentru a vizita mormintele părinţilor săi şi a săruta ruinele bisericii din satul natal. La întoarcere, e capturat de NKVD, acuzat de spionaj şi trimis în exil în Siberia.

1 0
pisicuta1 pe 23 Aprilie 2012 20:43
da
l am vazut si mi a placut un film cutremurator ,real si bine regizat .
0 0
zeno.marin pe 18 Septembrie 2011 23:34
Memorial
Filmul spune povestea reala, eroica, si trista a lui Arakel revenind pe taramul sau natal, apartinand uni popor martir strivit intre ciocanul stalinist si nicolvala genocidului turc ale carui rani nu s-au inchis inca. Amindintd bine de imagini ce amintesc de Memorialului Durerii, filmul face portretul unei epoci marcate de blestemul stalinist intr-o atmosfera de desertaciune dezolanta, realizata cu un realism coplesitor. Ignorati faptul ca e notat in bataie de joc cu nota 3.5 pe IMDB. Filmul armeanului Frunze Dovlatyan chiar trebuie vazut.
0 1

Spune-ţi părerea despre Karot

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Karot
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells