Întregalde

(2021)

Întregalde

Poster Întregalde Postere Întregalde

Sinopsis Întregalde

Mai mult
Întregalde

Întregalde spune povestea a trei prieteni care se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Călătorind într-un jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să se…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Multimedia Est, The East Company Productions

Distribuit in Romania de

Voodoo Films

Țara

Romania

Box office Întregalde

Weekend premieră (02.08.2021)
  • Loc 11
  • Spectatori 3.056
  • Încasări (RON) 38.560,00
Total
  • Spectatori 11.361
  • Încasări (RON) 94.505,65
  • Încasări (USD) 22.577,81

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 02 Octombrie 2021 14:04
A aparut si pe net asa ca mi-am facut timp sa il vad.Am avut si mai mari deceptii dupa filmele romanesti.Acesta cel putin e un film acceptabil.Foarte bun actorul amator.
Ideea de baza a scenariului este foarte buna:cei cu ajutoarele sunt inutili, mai mult incurca lumea.Vin cu somon, pufuleti si coca, absolut de prisos la tara.Nu se pot descurca atunci cand raman cu masina in drum si trebuie remorcati de tractor.Duc un biet batran pe munte, pe urma se chinuiesc umbland de nauci sa il recupereze, ca omul nu avea ce cauta acolo.De fapt au venit cu masina pt. test drive, dar uite ce a iesit.Au adus ness ca ajutoare, dar pretind cafea naturala pentru ei. Injura tot timpul pentru ca sunt nevrotici si ineficienti. In sfarsit, pleaca si lumea poate respira usurata.Mai bine nu veneau.

5 2
borisvultur pe 31 Iulie 2021 10:37
Altruism fragil
Un film bun, surprinzător, care incită la reflecții despre altruism, superficialitate etc. Bătrânul poate fi simbolul unei discrepanțe acute între psihologii opuse - citadin/rural. Revelația e neprofesionistul Sabin Luca. Se înjură în draci...asta e...Dar să nu caut pete într-un film excelent..
4 0
Horatiucrisan pe 07 Octombrie 2021 23:16
Un film excelent, dur, care ne prezintă viata plina de sărăcie și suferința în zonele izolate de munte din România. Orășenii veniți confortabil cu mașinile de teren sunt puși în fața unei realități copleșitoare, o natură ostilă in csre mijloacele lor tehnice moderne nu fac fara, oameni bolnavi pe care semenii lor îi etichetează cu duritatea specifică a oamenilor obișnuiți cu greutățile vieții în zone izolate. In ciuda discrepanțelor se crează o legatura de solidaritate între reprezentanții celor două lumi atât de deosebite, cea urbană și cea rurală. Un film realist bun.
3 0
user-60226f8164c9b pe 28 August 2021 07:57
Bun dar doar ca un concurs de înjurături obscene câștigat de Ilinca. Si o neadecvare evidentă: umanitara cu mașina de fițe-un Land River care nu e 4x4, ea fiind de fapt o mașină de piți, cu care sa te dai in Dorobanți. Sabin face insa un rol memorabil.
3 0
GABIUMG pe 30 Iulie 2021 16:26
Excelent filmul! Un rol mare pentru actorul amator la primul sau film Felicitări Luca Sabin !
3 0
aconcagua pe 01 Februarie 2022 20:54
relaxant, nefortat, natural
Scenariu simplut, dar prefer asa, decat tras de par... actorul amator Luca Sabin a fost genial, a colorat tot filmul.
1 0
egulin pe 16 Ianuarie 2022 16:10
Sabin Luca si ce a facut in film m-au dus cu gandul la Valeria Seciu in scurt metrajul "Plimbare'. Doar ca Valeria Seciu este actor profesionist si isi asuma, a stiut exact ce inseamna rolul jucat, este cariera dumneaei. Sabin Luca poate a semnat un contract bun, poate reuseste sa-si puna un ban deoparte pentru zile negre, dar cred ca interventia cu acest film in viata lui de pana acum este precum pufuletii si Coca-Cola duse ca ajutoare.
1 0
Cyborgdemodaveche pe 19 Decembrie 2021 15:00
Un film foarte bun,chiar daca nu pt toate gusturile,adevarat,Joc actoricesc reusit,autenticitate..cat incape.Laud expunerea perfectului simplu,folosita in Apuseni.Eu nu m-am plictisit nici macar 1 minut!Bravo!
1 0
Ioly64 pe 01 Noiembrie 2021 09:17
Un film aproape experimental, tulburator. Putine mijloace artistice, dar uimitoare personaleje tarani. Cum or fi facut cu ei? Sunt perfect autentici, te impresioneaza pana la lacrimi. Un fel de semnal de alarma, un strigat de disperare in fata rurarului atat de primitiv uneori din Romania secolului XXI. De vazut.
1 0
nictud pe 01 Octombrie 2021 18:56
O frântură din viața așa zis boemă a omului care trăiește la munte. Distanța de ani lumină între cei care trăiesc la oraș și talpa țării conduce la intrigi nebănuite care se întrepătrund ducând in final la întâmplări neașteptate. Jocul actorilor este pe alocuri scăpat de sub control, per total este însă msi mult decât satisfăcător.
1 0
soames pe 11 Martie 2023 12:14
Un film submediocru.Nu înțeleg ce instituție este cnac.Cum poți aproba,finanța,așa ceva?Rușine!
0 0
rosix pe 11 Ianuarie 2023 05:44
Merită văzut numai și pentru faptul că nu trage de timp in cadre așa cum se întâmplă la multe filme românești actuale. Mosul joaca super credibil, mai credibil chiar decât Maria Popistasu care cred că are maxim 3 filme făcute, cu ăla de lansare cu tot. Are și câteva scene gratuite in final, care nu aduc nimic bun la film (Maria asistă morbid la spălarea bătrânului la fund), dar asta e.
Am apreciat că nu au adăugat la scenariu și scena (previzibil patetică) a violului unor tineri corporatisti rătăciți în pădure de către sălbatici de-ai locului.
Partea buna a acestui film e cursivitatea - nu se mai trage de timp in jurul mortului să iasă timingul cu bani putini.

0 0
user-600337ab7eff6 pe 22 Noiembrie 2022 22:02
Un film cel mult mediocru care se termina în nota filmelor românești,adică cu finalul în pom;te lasă pe tine sa ți imaginezi mai departe.Mi s a părut gratuita scena de final cu mos Kante spălându se cu dinaintea goala.Putea fi filmat de la brâu în sus sau fără scena respectiva.
0 0
user-62d5c3104428d pe 18 Iulie 2022 23:39
Actori buni, in schimb povestea in sine e de 2 bani, o nebuna care fuge prin pădure, noaptea, pe timp de iarna după un moș cu Alzheimer, apoi o scenă în care mosul e spălat 5 minute la pula, iar apoi termini filmul, rămâi în aer și te întrebi care e morala și ce trebuia să înțelegi din acest film.
Concurează puțin cu "lecții de viață", la fel de tâmpit e scenariul, in schimb actorii fac diferența și te tine in suspans suficient, cu gândul că se va întâmpla ceva la un moment dat, dar nu se întâmplă nimic.
O porcărie.

0 0
hitman78 pe 19 Decembrie 2021 21:24
Asta e nivelul filmului românesc atata putem atata facem.Dar recunosc m-am distrat la unele scene hilare in rest nu rămâi cu mare lucru.
0 0

Spune-ţi părerea despre Întregalde

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Întregalde
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells