Instinct

(2019)

Instinct

Poster Instinct Postere Instinct

Sinopsis Instinct

Mai mult
Instinct

În ciuda experienței sale, Nicoline, o psiholoagă experimentată îl întâlnește pe Idris, un bărbat inteligent, cu o tulburare de personalitate antisocială, narcisistă, care a comis o serie de infracțiuni sexuale grave. După cinci ani de tratament, urmează prima sa probațiune nesupravegheată. Echipa de practicieni este entuziasmată de dezvoltarea și comportamentul său, însă Nicoline nu are încredere în el. Idris încearcă din greu să o convingă pe Nicoline de bunele sale intenții, dar, pe măsură ce ea…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Locus of Control

Produs de

Topkapi Films

Distribuitorul international

September Film

Țara

Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Horatiucrisan pe 18 Ianuarie 2024 13:40
O mizerie olandeza care se dorește thriller psihologie însă nu e altceva decât un film slab, ciudat. Daca acest film era romanesc era vai și amar ce val de înjurături erau pe forum cum că românii nu știu să facă filme, scene lungite inutil și fără sens. Eu am rezistat cumva până la sfârșit pentru că așteptăm curierul să-mi aducă un colet. Dacă vreți un thriller psihologic bun legat de acuzatori vizionați Return to sender.
0 0
mladitza pe 26 Mai 2021 23:21
merge...
Film psihologic, dar ceva-ceva ii lipseste... Actorul care face rolul lui Idris e convingator.
Povestea de viata a Nicolinei e abia schitata, e destul de ciudat comportamentul ei. Ar fi mai multe de zis, dar nu s-ar putea spune fara a da spoilere.
Actrita din rolul principal joaca inegal.Are si momentele ei bune si f bune, culmea e ca pe alea mai dificile le-a reusit. Carice van Houten ne-a demonstrat in mai multe filme ca e o actrita buna, poate de aceea am si avut asteptari mai mari. Mie mi-a placut foarte mult in Black Butterflies (2011). Nu stiu ce i s-a intamplat aici, poate ca vina nu e a ei, ci a regiei...

0 0
xerses pe 09 August 2020 17:47
Da, filmul spune povestea uei influente de putere, la un alt nivel, greu de dovedit.
0 0
monallyssia pe 02 August 2020 08:43
Atracție sau profesionalism?
O idee interesantă privind personajul principal, (psihologul) despre lupta dintre angoase, atracția fizică, nevoia de iubire, moralitate și profesionalism. Nu i-am dat un punctaj prea mare pentru că nu mi-a plăcut genul dialogurilor dintre cei doi, în special la ea: prea multă reticență și interiorizare - exprimare sărăcăcioasă. Este o părere pur subiectivă!!
0 0

Spune-ţi părerea despre Instinct

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells