Il dolce e l'amaro

(2007)

Dulce și amar

Poster Il dolce e l'amaro Poster Il dolce e l'amaro

Sinopsis Il dolce e l'amaro

Mai mult

Cu actiunea raspandita pe parcursul a 25 de ani, de la sfarsitul anilor '70, filmul spune povestea lui Saro Scordia, un baiat crescut pe strazile cartierului Kalsa din Palermo. El se lasa fascinat de mitul "vechii mafii", aceea a respectului, a onoarei, a banilor si-a puterii, si cand devine adult decide sa intre in randurile crimei organizate. Schimbat de dragostea unei femei, barbatul, ajuns acum un important mafiot, incepe sa se intrebe daca n-a venit vremea sa reintre in legalitate.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Sciarlo, MiBAC

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Medusa Film

Țara

Italia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Noiembrie 2012 10:58
Limba italiana din Sicilia este greu de inteles de italiencele din nord . Amuzanta secventa de la cu jaful de la o banca din nordul Italiei .
1 1
CANTALUP pe 2 decembrie 2012 01:58
Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
Piratu pe 07 Octombrie 2011 15:34
l dolce e l’amaro” vizionat pe TVR 1 care de la o vreme au un program de filme chiar bunicel.Cu ocazia asta am descoperit un film italian de toata frumusetea.
Nu prea am vizionat din cinematografia italiana si filmul acesta m-a facut sa-mi para rau ca nu o fac mai des.

Il dolce e l’amaro ne prezinta povestea unui tanar nou intrat in mafia italiana si tot ce inseamna “casa nostra” de la sarcinile pentru a demonstra ca este capabil de-a fi membru, de-a onora prin serviciile sale mafia.

Nu e un simplu film despre mafie,vedem totul din perspectiva unuia din interior care trebuie sa ucida si apoi sa traiasca cu asta,ne aduce in fata drama personala si viata acestuia care se schimba odata cu prima crima, intrat in mafie ori supravietuiesti ori dispari…

Are cursivitate plus ca povestea este cat de cat interesanta si nu plictiseste, am… citeşte

1 2

Spune-ţi părerea despre Il dolce e l'amaro

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Il dolce e l'amaro
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells