I Accuse

(2003)

Acuz!

Poster I Accuse Postere I Accuse

Sinopsis I Accuse

Mai mult
Dovezile pot fi ascunse, dar nu si adevarul.

Kimberly, mama unui copil pe care-l creste singura, ajunge la camera de garda a spitalului local pentru ca iubitul ei a batut-o. Doctorul de serviciu o sedeaza, iar ulterior o violeaza. Fiind un orasel mic, iar doctorul fiind o persoana populara, in momentul in care ea merge la politie pentru a depune o plangere, nu este crezuta. Totusi femeia nu vrea sa lase lucrurile asa. Lupta pentru adevar devine mult mai grea deoarece intreaga comunitate este impotriva ei.
Un film…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Estella Warren Estella Warren Kimberly John Hannah John Hannah Dr. Darian John Kapelos John Kapelos Police Detective
Amy Matysio Amy Matysio Carrie Aaron Pearl Aaron Pearl Billy Tom Butler Tom Butler Warren Hart
Cavan Cunningham Cavan Cunningham Male Clerk Judith Maxie Judith Maxie Judge Craig Troy Skog Troy Skog Lorimer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 13 Decembrie 2010 22:31
. . .Inspirat din caz real ! Alcoolul dauneaza grav reputatiei . Filmul asta probabil ajuta la convingerea cetatenilor din comunitatile mici sa fie de acord cu pedepsirea celor care conduc masini cu orice concentratie de alcool in sange !? Femeile singure nu ar mai bea alcool , droguri .. , pt ca ar risca amenda sau inkisoare daca ar conduce masina cativa km pana acasa .

. . .Sedativele pot produce pierderi de memorie si halucinatii .. Unele paciente isi pot imagina ca au fost violate ... Doctorii tineri si bogati , raportat la veniturile celor dintro comunitate mica , intotdeauna au fost tentati de paciente tinere si sarace .. , care dau impresia ca vaneaza bogati ..
. . . Conform unei inregistrari cu camera ascunsa prezentata la stiri un profesor universitar de vreo 60 de ani din Timisoara dadea note de trecere studentelor din alte localitati doar daca il lasau… citeşte

1 0
Vegetarian pe 20 februarie 2012 21:42
. . Prevenirea a fost intotdeauna mult mai ieftina decat repararea urmarilor unei intamplari nedorite . . . . Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . . . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini . . . Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . . . Dusmanul iti spune ce TREBUIE sa faci . ... Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .
babydulcicutza pe 18 Iulie 2010 19:02
Mi-a placut filmul. M-a impresionat insa taria lui Kimberly de a merge inainte chiar daca s-a lovit de neincrederea si batjocora autoritatilor, faptul ca a trebuit sa sa mute din locul natal din cauza oamenilor care o priveau ca pe o profitoare si de a sta intr-un ospiciu din cauza dramei pe care a trait-o. Il recomand.
1 0
florinmihai123 pe 25 August 2015 11:25
cum pot vedea si eu filmull ? unde trebuie sa dau clik ? va rog !
0 0

Spune-ţi părerea despre I Accuse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells