Hwal

(2005)

Hwal

Poster Hwal Postere Hwal

Sinopsis Hwal

Mai mult

Actiunea se desfasoara pe un vas, unde un batran creste o fetita de la 6 ani, inchiriind vasul pentru pescuit. Fata are 16 ani si peste un an cei doi urmau sa se casatoreasca conform traditiei, insa lucrurile iau o alta intorsatura. Copila stie de la batran sa traga cu arcul si din cand in cand se ofera drept tinta spre a ghici viitorul vizitatorilor. Sageata marinarului nu greseste niciodata. Unul dintre turistii tineri ii atrag atentia fetei... Filmul are un ritm lent, abunda in metafore si emana o…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: jecamyme
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Yeo-reum Han Yeo-reum Han Fata cea tanara Si-jeok Seo Si-jeok Seo Studentul Gook-hwan Jeon Gook-hwan Jeon Tatal studentului
Seok-hyeon Jo Seok-hyeon Jo Omul obosit Seong-hwang Jeon Seong-hwang Jeon Batranul
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Happinet Pictures

Distribuitorul international

1More Film

Site oficial

Hwal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
aayana pe 23 Martie 2010 14:14
Arcul
Despre dragostea egosită, despre ale tinereţii valuri şi faptul că oricât ai dori să împiedici ceva (ce deja se întâmplă) nu poţi să opreşti iubirea nimănui (să nu mai existe). În cele din urmă, personajul principal sacrifică iubirea sa pentru ca fata pe care o iubea să fie fericită alături de cel ales de ea.

Este prezent motivul reîncarnării din nou (ca şi-n Spring, Summer… ) dar şi o anumită dorinţă de puritate regăsită în ambele filme. Cu alte cuvinte, un film ce merită văzut pentru a vedea ce chip poate lua dragostea atunci când este adevărată.

2 4
miere pe 4 iunie 2011 02:19
"În cele din urmă, personajul principal sacrifică iubirea sa pentru ca fata pe care o iubea să fie fericită alături de cel ales de ea." Fara rautate te intreb: ti se pare atat de inteligent sa spui deznodamatul filmului? sincer chiar imi doream sa il vad dar daca stiu cum se termina parca il voi vedea pentru interpretarea actorilor si mai putin pentru actiunea filmului
aayana pe 4 iunie 2011 17:31
După ce vei vedea filmul îți vei da seama că nu am povestit nimic, finalul nu poate fi cuprins în acea frază. Acum fără răutate te întreb eu: chiar așa influențabilă ești în fața unui review scris de o amatoare? Nu. Atunci de ce nu te uiți direct la film? Pe mine mă amuză comentarii de genul ăsta: acum când știu despre ce este vorba, nu pot să mă mai uit. Ori ești cinefil, ori culegător de impresii. Majoritatea lasă comentarii aici mai degrabă după ce au văzut un film și nu înainte. E logic să mai scape detalii. În fond, de aia ne aflăm aici, să schimbăm impresii postum, nu?
margott pe 19 Iunie 2012 11:58
Frumos si acest film al regizorului coreean. Ki-duk Kim mi-a lasat impresia ca si-a construit prin filmele sale propria-i lume, nemarginita si atemporala.
1 1
spriamarierose18 pe 27 Martie 2011 20:57
Foarte bun
Obligatoriu de vazut? Merita 9 stelute...dar cati l-ar fi inteles ? Nici nu ma asteptam sa-l gasesc pomenit aici . Ma bucur ca nu am trecut pe langa el...ma bucur ca am ales sa-l vad. O poveste originala, plina de simboluri, filmata frumos. Yeo-reum Han pe care am vazut-o prima oara, primeste un 10 mare pentru rolul in care nu scoate nici o vorba, in scimb spune povesti cu toata fiinta ei...Un film pe care nu-l uiti !
1 1
lili22 pe 06 Iulie 2019 11:01
Fiecare poate interpreta cum vrea acest film.Meñtalitatea asiatica e urmatoarea.Nu conteaza ce isi doresc femeile.
0 1

Spune-ţi părerea despre Hwal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Hwal
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells