How It Ends

(2018)

How It Ends

Poster How It Ends Poster How It Ends

Sinopsis How It Ends

How It Ends
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Paul Schiff Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sebybog pe 14 Iulie 2018 22:57
parere
Un monument de prostie. Un film fara sfarsit.
Un eveniment apocaliptic arunca SUA in haos. Pica toate comunicatiile,curentul. Nimeni nu stie nimic. Un tata disperat, fost soldat, porneste intr-o calatorie de 3000 km sa-si gaseasca fiica, insotit de iubitul acesteia.
Pe drum au doar cateva mici incidente, in rest autostrazile sunt pustii si drumul ar fi trebuit sa dureze maxim 2 zile. 2 soferi, 100 km pe ora viteza medie, in 30 de ore se aoperea distanta. Dar in film dureaza 6 zile.
Puncte tari> ideea foarte buna, dar prost aplicata,. Initial, suspansul te tine in priza dar se risipeste rapid.
Puncte slabe> scenariul stupid. Cred ca nici scenaristii nu stiau ce a produs acea criza, finalul este inexistent (stupid este prea putin spus) Intr-o tara de peste 300 milioane locuitori, eroii parcurg 3000km intalnind doar cateva duzini.
Desi e clar ca totul se duce… citeşte

4 3
Mihai_Moise pe 08 Martie 2024 17:15
Lăudabilă initiativa celor de la Netflix de a crea și lansa spre finalul fiecărui an câte un film cu tenta apocaliptică! Și nu sunt ironic deloc!

"Don't look up", "Leave de world behind", "How it ends" sunt câteva pe care le-am vizionat. Dar, spre deosebire de primul, celelalte sunt catastrofă: mai ales la nivelul inspirației scenariștilor. În plus, nu orice film de acest gen e pretabil să aibă un final deschis, în care fiecare soectator să-și imagineze ce vrea!

Păcat de distribuție, pentru că atât Theo James, cât și Forrest Whitaker sunt doi actori foarte,foarte buni, iar aici se achita onorabil de ce li se propune. Doar că știți ce se spune: din 2 cartofi și o ceapă, nu poți face o mâncare pentru un restaurant cu stele Michelin!

Amuzandu-mă, aștept luna decembrie 2024 sa văd următoarea producție Netflix, cu subiect apocaliptic! Hihi!

0 0
user-5fef8a113648c pe 25 Septembrie 2023 23:12
Slab rău filmul!
Pe scurt: Nu te uita că piezi două ore de pomană pe un film foarte prost!!!

În detaliu/pe lung (Nu citi următoarele rânduri dacă încă ești indecis și tot te încăpățânezi să vizionezi filmul): Începe bine rău de ai impresia că e acel gen de film pe care ai vrea să-l vezi tot timpul și se termină cum nu te aștepți mai prost! O groază de momente fără pic de logică își fac apariția pe parcursul filmului: 1. Tipa de etnie indiano-americană de meserie mecanic auto, care însoțește cei doi actori principali (tatăl și iubitul fetei în căutarea căreia au plecat) dispare dintr-o dată în pustiu de parcă de la jumătatea filmului a cerut mai mulți bani și nu au vrut să o mai plătească, așa că aleg să continue filmul fără ea (de altfel, nu înțeleg ce rost a avut rolul acesteia dacă i-a fost tăiat abia ce… citeşte

0 0
c_rstei_octavian_mihai pe 17 Decembrie 2022 14:34
Personal mi s-a părut un film bun, în care suspansul, mai ales misterul este la el acasă de la început, până la sfârșitul filmului, mai ales. Finalul e epocal, se termină exact când începe punctul culminant. Este evident că acest film este doar o primă parte și va avea și o continuare. Filmul ăsta nu este gândit și realizat penru oricine. Are cu totul altă perspectivă, de aceea are și multe critici.
0 0
unu87 pe 11 Aprilie 2022 00:00
Doamne ce prostie de film!!!! nota -1. Doua ore din viata mea s-au dus uitandu-ma cum merg doi insi cu masina intr-un film fara final . Nu recomand
0 0
user-6252592de4bbb pe 10 Aprilie 2022 07:21
Cel mai bun comentariu este cel caracteristic pentru o stea,un monument de prostie, niște întâmplări, nu-i pot spune scenariu,cel puțin necredibile,stupide,totul este de o lipsă de valoare incredibilă,inclusiv,,interpretarea "așa-zișilor actori!.
0 0
Horatiucrisan pe 09 Martie 2020 14:43
Un film cu subiect post apocaliptic marca Netflix. Desi in prima jumatate de ora actiunea este destul de credibilă, pe parcurs intervin o grămadă de erori de logica în desfășurarea acțiunii. Din pacate, finalul filmului nu aduce telespectatorului nici o explicatie asupra fenomenelor care au cauzat dezastrul.
0 0
chris01r pe 21 Ianuarie 2020 07:09
Extrem de slab
Nu stiu cum am avut rabdare sa l urmaresc pana la sfarsit. Ce e drept e ca am mai dat fast forward din cand in cand, Un film tras de par pana la extrem. Nu recomand
0 0
SYNDJ pe 20 Octombrie 2019 16:36
Destul de bun pentru NF, dar tot filmul pare doar o introducere. Cand devenea mai interesant s-a terminat...
0 0
gbanescu pe 29 Iulie 2019 18:35
Imi pare rau pentru Forest Withaker
O noua viziune asupra sfarsitului lumii.
De fapt nu prea e noua, iar "viziune" e un termen cam pretentios si incongruent cu acest film.
Imi pare rau pentru Forest Whitaker ca joaca in acest film..

0 0
emy_sinaia pe 05 Septembrie 2018 22:25
Cum se termina...
Din nou un film care se invarte in jurul deja mult discutatei Apocalipse, cu tot felul de scenarii care mai de care mai reusite sau mai putin. Aici problemele de familie se impletesc cu evenimentele.
0 1
enky pe 15 August 2018 07:52
doar finalul e interesant
Si cand spun finalul e interesant, este asa doar ca idee si nu ca realizare. De altfel, cam tot filmul este prost realizat. Schimbari foarte dese de cadru care si dialoguri tensionate artificial aduc a filmele romanesti contemporane. Tot ce se intampla pana la final e fara substanta, sunt reproduse toate cliseele unui film apocaliptic in care unii incearca sa fuga dintr-un loc in altul.
0 2

Spune-ţi părerea despre How It Ends

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu How It Ends
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells