Heroes Reborn

(2015) - Serial TV

Heroes Reborn

Poster Heroes Reborn Postere Heroes Reborn

Sinopsis Heroes Reborn

Heroes Reborn trl 2

Fanii serialului Heroes se reîntâlnesc cu o (mică) parte din eroii lor favoriți în mini-seria de 13 episoade care pornește de la aceeași premisă ca și serialul original. Proiectul vine cu o schimbare de perspectivă: după un atac terorist din Texas, eroii ajung să fie vânați datorită aptitudinilor lor ieșite din comun.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Ryan Guzman Ryan Guzman Carlos Gutierrez Noah Gray-Cabey Noah Gray-Cabey Micah Sanders Jack Coleman Jack Coleman Noah Bennet
Greg Grunberg Greg Grunberg Matt Parkman Gatlin Green Gatlin Green Emily Francesca Eastwood Francesca Eastwood
Zachary Levi Zachary Levi Luke Collins Masi Oka Masi Oka Hiro Nakamura Sendhil Ramamurthy Sendhil Ramamurthy Mohinder Suresh
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 10 Octombrie 2015 19:09
Acţiunea are loc în acelaşi univers explorat de serial, doar că într-un context social diferit. În prezent întreaga omenire este conştientă de existenţa "evoluaţilor", a celor cu puteri speciale. Doar că aceştia sunt priviţi cu suspiciune de către autorităţi şi oamenii obişnuiţi, iar un eveniment din orăşelul Odessa, destinat să arate că evoluaţii pot convieţui paşnic în societate, devine ţinta unui atac terorist. Acuzaţi că s-ar afla în spatele atacului, evoluaţii încep să se ascundă.

Cel mai important personaj care revine în atenţie este Noah Bennet (Jack Coleman). Prin ochii săi vedem atacul terorist care practic distruge orăşelul texan şi datorită lui aflăm că cei dotaţi cu puteri speciale devin ţinta unor planuri tenebroase ţesute de corporaţia Renautas. În jurul lui Bennet, creatorul Tim Kring ţese o poveste… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
daniel_timariu pe 30 Ianuarie 2016 15:03
Un serial fantastic
Cine nu-și mai aduce aminte de novatorul serial Hereos ce a avut patru sezoane între anii 2006 - 2010? Miniserialul Heroes Reborn preia intriga serialului, o dezvoltă și o adaptează mentalității moderne, totul pe fondul unor grave derapaje social-corporatiste, având la bază, culmea, aceiași oamenii mutanți.

Mutanții din serial, numiți, sau alintați, după preferințe, cu supranumele de „evoluați” devin o prezență cotidiană. Ca orice noutate evoluații atrag simpatie și fani, dar și ură și dușmani neînchipuit de duri, capabili de crimă pentru a-și atinge scopurile rasiste, de afaceri sau de alt tip. După cum se va vedea, și asta destul de repede, puterea dată de bani și informații, poate distruge vieți, societăți și aproape întreaga lume.

Serialul debutează cu un atac terorist, aparent comis de mutanți (scopul este… citeşte

1 0
ombladon24 pe 25 Septembrie 2015 21:15
Culmea, in foto apare si Sylar (Zachary Quinto) iar in distributie nu.
1 2
YulianHD pe 24 Ianuarie 2016 20:55
Promite inca o continuare
Sincer acest reborn al seriei Heroes a fost destul de bun .. dar cred ca se putea face mai mult din actorul : Dylan Bruce , care a facut un rol incredibil , dupa parerea mea , putea fii un onorabil Sylar :) !
0 0

Spune-ţi părerea despre Heroes Reborn

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi fantastice
Liste cu Heroes Reborn
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!