Nu m-am asteptat sa fie un film atat de bun!
Pot spune ca mi-a placut mai mult decat originalul, mai ales cum s-a focusat pe "cadourile" cenobitilor, dar si tensiunea care te punea in pielea personajelor.
Recomand fanilor si nu numai!
Filmul asta nu stiu daca se mai face, in formula respectiva: Clive Barker + Pascal Laugier (care este de-a dreptul genial - Martyrs - 2008) pe imdb este linkul acesta: http://www.imdb.com/title/tt0887261/ . S-ar putea ca proiectul sa fi fost abandonat, din pacate, sau vandut unui alt studio sau producator. Cel care va aparea anul viitor este acesta: http://www.imdb.com/title/tt1716747/ care dupa cum vedeti este in varianta video, din trailer pare interesant sper sa si fie...
Sunt scârbit de agenda de kkt prin care se promovează tot mai des lgbtul . Nu mai poți sa vezi un film mai nou , pt ca în majoritatea găsești relații între persoane de aceleași fel. Nu am nimic cu orientarea sexuala , dar sa promovezi asa ceva atât de agresiv e de kkt , nu are nicio legătură cu drepturile minorităților . Oficial îmi bag p..a în Hollywood
Merge.. Un hellraiser adaptat anului 2023.. Nici primul film din 1987 nu a fost chiar senzațional, dar a fost bun, si a venit cu o idee noua. Merita un 6,7, am vazut remake-uri mult mai slabe.
Cu cat lungesti o serie mai mult, cu atat filmul devine plictisitor
Un remake reusit,mai ales ca a venit de la un regizor ca David Bruckner care deja ne-a demonstrat ca se pricepe cu filme ca the Ritual si the Night House. Nu e nimic deosebit si nu se compara cu originalele dar merita o vizionare.
În afară de tehnologia modernă care ajută la efectele speciale dintre cele mai grotești și absurde, nu văd unde ar putea excela acest film. O absurditate care pierde din vedere tocmai tematica filmului.
ce e drept,majoritatea ecranizarilor ar avea nevoie de efecte bune,fara sa se exagereze.daca s-ar fi intamplat astfel,ar fi ajuns o capodopera.ideea este geniala de-a dreptul.
voi sunteti nebuni?? am vazut 6D de 3 ori si daca ati vedea ca mine ati observa ca filmele tin 10-16 min sau mai mult dar nu ore pentruca am fi practic morti pentruca daca la 3d ametesti putin in film da pei 2 ore de film 6D ce crezi ca faci?
claudiu-daniel lugoj
Recomand fanilor si nu numai!
Nush daca se mai face filmul
1 2 3 4 5 ... 100 ... n dimenisiuni nu conteaza
dar era foarte naspa si cu efecte de cacat
Cu cat lungesti o serie mai mult, cu atat filmul devine plictisitor