Gutshot Straight

(2014)

Jocul morții

Poster Gutshot Straight Postere Gutshot Straight

Sinopsis Gutshot Straight

Jack Daniel este un impatimit al jocurilor de noroc. El doreste sa isi traiasca o viata indestulata si lipsita de griji alaturi de familia sa. Pentru asta el ia niste bani imprumut si se duce in Las Vegas cu gandul ca va castiga. Dar soarta face ca Jack sa piarda toti banii. Acum este cautat de cei de la care a luat bani imprumut si familia ii este amenintata cu moartea. El apeleaza la singura lui solutie pe care o mai are si anume sa merga la Paulie si sa il implore sa-l ajute din nou.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: geo_gabi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 19 Ianuarie 2017 21:46
Un film jenant ca orice film in care "joaca" Stevean Seagal
2 2
Dimtri_Dima pe 8 aprilie 2022 20:38
Jenant e viitorul tau si ziua in care te-ai nascut ma sobolane.Mars in mortii tai si uita te la anime-uri.Cocalar expirat
balta67verde pe 30 Septembrie 2020 13:33
Un film penibil cu un actor principal buhait si termonat, care nu stie cand ar fi momentul sa se retraga. Daca nu juca Vinnie Jones, i-as fi dat doar 2 stele.
0 0
Dimtri_Dima pe 8 aprilie 2022 20:39
Maica-ta stie mai bine sa traga decat el.In fiecare seara si-o trage cu camionagii.Jegule
balta67verde pe 11 aprilie 2022 08:52
Am schimbat nota, am coborat de la 3 stele la una singura. Daca acest rahat de film e apreciat de niste leprosi incestuosi ca Dimitri_Dima, nu poate merita mai mult de o singura stea. Un film pentru manelisti !
Dragos.87 pe 08 Aprilie 2020 21:37
Este un film care are un scenariu interesant si destul de reusit pus in practica incat sa te tina curios dar scenele sunt foarte mult trase de par si mereu astepti sa se intample ceva dar esti lasat intr-o ceata densa...Actiunea este inexistenta,Steven Seagal are rol secundar iar actingul isi face treaba destul de bine...Merita o vizionare!
0 0

Spune-ţi părerea despre Gutshot Straight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells