Păreri Game of Thrones

Urzeala tronurilor

Ordonează după
Lounge pe 06 Iunie 2012 15:05
Game of Thrones
Un serial dramatic original HBO inspirat de seria de romane epice de mare succes scrisă de  George R.R. Martin, “A Song of Ice and Fire”.  Nefiind o cititoare a  cărţilor “A Song of Ice and Fire” ţin minte că primul contact indirect cu acest serial l-am avut răsfoind paginile unei reviste. Printre poveştile banale ale... Read more. citeşte
GHEPARDULDRAGOBETE pe 11 Mai 2012 18:08
urzeala tronurilor
imi place foarte mult. ma tine in asteptarea urmatorului episod, de fiecare data dupa ce am sfirsit sa-l vizionez pe ultimul.
ionychy pe 05 Mai 2012 20:41
Excelent!
„Intrigi şi comploturi, tragedii şi tradari, victorii si teroare in vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliatilor şi a dusmanilor lor se afla intr-un echilibru precar, pentru ca fiecare doreste sa castige in jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor.“ scrie Library Journal despre cartea dupa care s-a facut filmul.N-am citit-o sa pot spune daca e buna sau nu, dar stiu sigur ca imi place serialul iar descrierea se potriveste perfect filmului!
monu pe 03 Mai 2012 21:10
Pana acum acest serial e cel mai tare.Cred ca ce audienta asi face HBO cu serialul acesta
AncaPuff pe 17 Aprilie 2012 23:48
:X
Deci am vazut doar 5 episoade....si deja il iubesc !Este BESTIAL!
azalea pe 12 Aprilie 2012 17:34
Foarte bun!
Un serial de exceptie, am vazut prima serie anul trecut intr-o saptamana si m-a fermecat :P, il recomand tuturor.
razsax pe 25 Martie 2012 18:02
O ecranizare foarte reusita
Cei de la HBO devin din ce in ce mai buni, "Band of brothers", "Pacific", "Roma" si acum, "Game of thrones", la cel de-al doilea sezon, sunt pe masura iscusintei regizorale si talentului actoricesc. Felicitari HBO! Keep on!
cmona pe 12 Martie 2012 16:56
ce sezon se difuzeaza pe HBO din data de 13 martie 2012? mersi
ailimafame pe 11 Martie 2012 20:41
un serial exceptional ...... daca aveti ocazia vizionati-l cu cea mai mare incredere. merita.
hetfield16 pe 03 Martie 2012 20:56
Merita vazut....preferata mea ,deocamdata in primul sezon este( Maisie Williams )Arya Stark, pustoaica joaca foarte bine :)
alin.cristian pe 08 Ianuarie 2012 20:39
Categoric HBO stie cum sa isi atraga fanii,si pe ansamblu toate productiile HBO in materie de seriale,documentare si nu numai sunt foarte bine realizate.Ca cititor am remarcat ca regizorul a promovat foarte bine actiunea cartii si nu a intervenit dramatic(asa cum nu se poate spune despre True Blood).O sa dau nota 10 pentru ca personal am fost fascinat.Nudurile si scenele de sex sunt intradevar mai mult decat necesare,dar acesta este un mod prin care HBO atrage(deseori) anumite persoane...
edye pe 09 Octombrie 2011 12:16
Can incepe a doua seria? Dabia astept sa inceapa !
generalul_h13 pe 17 Septembrie 2011 13:52
THE GENERAL
Foarte bun serial cand ese al 2 sezon foarte tare de nota 9.9
iceball pe 15 Septembrie 2011 13:25
frumos serialul de la HBO :D nu ma asteptam sa fie atat de interesant...
ionutt- pe 17 August 2011 19:15
Am bifat si eu vreo 4 episoade, record personal cand vine vorba de seriale.. asta-i destul de bun ce-i drept, da` la restu` episoadelor uitati-va voi. Dăoarece incepand cu episodul 4 pentru mine n-a mai prezentat interes.. nota şasă.
1 11
blackmore pe 31 octombrie 2018 10:35
Tu ai rezistat mult eu am vazut 1 episod si mi s-au scorojit peretii de plictiseala.
niceone_forsa pe 02 August 2016 17:23
HAHAHAHAA
De departe cel mai overrated serial.Got si iar got...am vazut doua sezoane si mi-a ajuns.Primul episod este, intr-adevar, superb.
1 7
VIBERS pe 7 iunie 2017 23:31
Uita-te in continuare si CREDE-MA ca nu vei fi dezamagit.
vicu89 pe 18 Aprilie 2011 14:56
a aparut si la noi pe torente,e interesant filmu, sa vd mami departe
1 7
6Patronul9 pe 16 Mai 2018 20:40
FENOMENAL,FANTASTIC,GENIAL !!!
Cu aceste cuvinte pot descrie perfect acest serial extraordinar care a devenit foarte repede un fenomen global.Sunt un fan aproape fanatic al seriei de carti Cantec de gheata si foc,si cu toate ca serialul nu-i face dreptate,este de departe cea mai buna varianta tv care putea sa iasa,eliminand foarte multa informatie insa pastrand esentialul si (mai important) capturand perfect spiritul cartilor.Pentru mine acesta este de departe cel mai bun serial din istorie.Acest lucru este indiscutabil.Nicaieri nu exista personaje mai complexe,mai interesante si mai umane ca in aceasta poveste care trateaza binele si raul ca opinii subiective.Avem un numar urias de personaje interpretate remarcabil de niste actori care au facut istorie cu aceste roluri.Tyrion Lannister,Jon Snow,Daenerys Targaryen,Arya Stark,Sandor Clegane,Jaime Lannister si Theon Greyjoy sunt doar cateva dintre numele ce ar merita… citeşte
1 5
brandyXYO pe 17 august 2018 21:37
Fabulos. Cuvintele sunt de prisos. 7 milioane de dolari pe episod... best money ever spent.
Dar_kvampire pe 13 Februarie 2014 13:23
Bestial
Am gresit spunand cai genial sincer sa fiu mai degraba mas uita la filme cu si despre vampiri decat la un film ce nu inspira de loc realitatea okei nici cel cu vampiri nu inspira realitatea dar sunt mult mai bune asa ca eu ii dau un 7 sincer am vazut pana la sezonu 2 episodu 4 sau 5 si dupa mi sa luat ma plictiseste pur si simplu pacat.
1 5
falex00 pe 15 iulie 2014 22:26
Inca un prost ce se uita la Twilight
Dar_kvampire pe 17 iulie 2014 13:52
Bai jegule ai 13 ani si esti prost ca noapte.
palcau_mioara pe 14 Ianuarie 2018 00:14
film
Arta cinematografica s-a intrecut pe sine !!! Fantastic, totul te capteaza , nu ai timp sa-ti revii, povestea este uluitoare, natura umana nu se dezice de conflictul etern dintre rau si bine, complexitatea intrigii este unica, puterea de sacrificiu , onoarea, viclenia, tradarile, fantasmele, luptele dintre regate si cele care au loc intre cei din acelasi regat iau o amploare greu de imaginat.Un loc aparte il au vizionarii, Oamenii au nevoie intr-un asemenea mediu ostil de certitudini, dar nimic nu pare sa aduca linistea.
angelo_xd pe 21 martie 2018 06:16
Exagerezi cu "totul te capteaza" Eu m-am plictisit dupa primul sezon.
Mk-17 pe 29 Decembrie 2017 18:42
Al 7-lea sezon m-a dezamăgit profund
Cel mai palpitant serial pe care l-am văzut. Dar al 7-lea sezon....(S-a dus de râpă).
Pe mine unul m-a dezamăgit atitudinea realizatorilor - să terminăm mai repede că ne-am cam săturat să ne trudim ani la rînd. Să-l terminăm. Și cum va ieși-va ieși.
Totul se întîmplă prea repede(dispare mișcare lentă și proporțională a evenimentelor din sezoanele anterioare).
Totul se rezumă la dialoguri chinuitoare - care încearcă să stârnească unele emoții profunde (Omuciderile,mutilările,intrigile,trădările,războaiele,etc; din trecut aveau mai mult spirit de viață,decît unul dialog între: Arya și Sansa; Jon și Daenerys; Cersei și Jaime,etc.).
Scenele de acțiune sunt senzaționale.Dar sunt doar un plus pe lângă un alt șir de puncte negative al scenariului scris în absența lui G.R.R.Martin.
Totul e la nivel în noul sezon.Cu… citeşte

NmpN pe 11 Aprilie 2011 20:45
Pare interesant ....abia astept sa apara si in Romania
aftermath pe 15 Aprilie 2013 04:44
are tot ce-i trebuie
Unele scene de violenta mi s-au parut destul de deranjante (decapitari, amputari, etc..) Cat despre scenele de sex, n-am nicio obiectie. Prefer sa vad sex decat tot felul de atrocitati.
M-a impresionat cat de bine poate sa joace piticul :|

1 3
marinescunadia20 pe 24 aprilie 2013 23:46
esentele tari se tin in sticlute mici!!!
Neddhu pe 10 iunie 2013 22:31
E bine ca nu au aratat tot ce a patit Theon: dinti sparti cu manusa de otel, taiat degete de la maini si picioare + rupt coaste., Daenarys a ramas fara par initial dupa ce a fost arsa pe rugul lui Drogo, iar taietura de pe moaca lui Tyrion e mic copil.. in carte ramane fara nas (era greu sa ii taie nasul actorului ) si etc etc.... Eu zic ca au tinut-o soft cu cruzimea....
perosoft pe 09 Mai 2019 12:53
Seria 8 episod 3
Cel mai aiurea, atacati de armata mortilor, refugiul ales este locul unde erau criptele. Cam mare eroarea, s-ar zice ca cei asediati nu stiau cu cine se luptau.
LucianMarin pe 18 Septembrie 2017 20:22
Incep acest serial
De astazi incep sa ma uit la acest serial, sa imi spuneti daca merita vazut sau nu...
VIBERS pe 21 septembrie 2017 19:59
Daca iti plac filmele fantasy, filme fara clisee ordinare in care binele invinge intotdeauna , personajul bun o salveaza pe printesa etc.Daca iti plac filmele imprevizibile cu intrigi cu niste efecte speciale foarte tari,magie, cu armuri, scuturi, sabii, cai.Un joc actoricesc de exceptie al mai multor actori, unii foarte cunoscuti altii mai putin.Este filmat in foarte multe tari cu niste peisaje superbe.Daca toate astea iti plac atunci uita-te la el si crede-ma ca vei fi impresionat.Am prieteni care nu au suportat niciodata filmele fantasy gen Lord of the rings dar cand s-au uitat la acest film au vazut 4 sezoane in 3 zile.
LucianMarin pe 27 septembrie 2017 19:25
mersi frumos de sfat tocmai am ajuns la sezonul 3 :) e super genial
Tenfix pe 24 Aprilie 2015 20:51
Parerea mea este ca HBO tocmai si-a batut joc de niste carti fabuloase. Daca din sezonul 3 filmul incepe sa nu mai respecte actiunea cartilor, in sezonul 5 ( primele 3 episoade, ce-i drept) GOT devine exclusiv rodul imaginatiei regizorilor, calcand in picioare romanele lui George R.R. Martin.
DaniMar pe 21 Iunie 2013 23:43
Genial serial!dar de ce numai 10 episoade pe sezon?!!!! VREAU MAI MUUUULTE!!!
azrail pe 03 Iunie 2013 21:29
Un film de exceptie
La inceput am privit acest film cu oarecare neincredere . Am inceput sa urmaresc seriile dupa ce s-a terminat spartacus in lipsa de alte seriale , dar dupa ce am vazut primele episoade ...ma apuca ora 6 dimineata urmarind in continuu toate episoadele care aparusera , apoi am cumparat cartile pt ca nu am mai avut rabdare sa apara si ultimile doua sezoane . Este un film de exceptie dupa parerea mea . Chiar daca nu sunt un fan al filmelor "fantasy " acesta este incredibil de bun .
bcacata pe 03 Aprilie 2013 20:01
Un serial captivant care prezinta lumea medievala . Personal
emi4bt pe 29 Martie 2013 14:37
obligatoriu de vazut
un serial ce merita vazut, nu mai este nimic de zis
deco20 pe 09 Mai 2020 15:55
Un an de la S8
Anul trecut prin timpul asta "primeam" sezonul 8 din GoT,stiu majoritatea am fost dezamagiti/nemultumiti de "Marele Final". Insa nu despre ultimul sezon vreau sa mi dau cu parerea ci despre tot serilul.Nu cred ca se va realiza in urmatorii 5 ani un serial care macar sa il egaleze pe acesta,a fost si va ramane unul dintre cele mai bune seriale din televiziune.Un serial fenomen despre care cand incerc sa ii explic unui prieten despre el ajung mereu sa ii spun "trebuie sa-l vezi".
DAMME pe 07 Iunie 2019 22:14
Nota 9
un serial bun per-total, dar mare pacat pentru ultimul sezon, dezamagitor...totusii fanii serialului au avut mari asteptari dupa cele 7 sezoane si cu ce erau obisnuiti...de acolo si acele comentarii negative, pe alocuri a adus cu celebra trilogie: "Stapanul Inelelor", dar departe ca poveste si scenariu, un serial prea mediatizat si ridicat in slavi...sunt seriale in istorie mult peste el.
gabriel77 pe 21 Mai 2019 23:16
Sezonul 8 este praffff. Parcă este alt film....Dezamăgit.
Nu ma asteptam la un happy end siropos, dar ultimul episod este rupt de restul serialului.

Mahoarca pe 18 Mai 2015 18:33
The Best
cel mai bun serial de pana acum ; sa fim seriosi, ce asa zise ''gusturi" trebuie sa ai ca sa nu iti placa filmul asta ?
mari56x pe 23 Februarie 2015 09:48
Astept sa inceapa sezonul urmator
Fiecare cu parerea lui, eu abia astept sa inceapa noul sezon pentru ca mi-a placut. Un serial cu nu am mai vazut de ceva timp.
omucuvaloare pe 14 Noiembrie 2014 16:06
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
Snow_White pe 21 August 2014 21:58
chiar mi-a placut si astept cu nerabdare sezonul 5
diana7 pe 03 August 2014 19:15
Valar Morghulis
acest serial creaza dependenta, pacat ca are cam putine episoade pe sezon si mai au si pauze mari intre sezoane
cristina_felicia pe 28 Iulie 2014 11:11
Prea bun serialul am vazut cele 4 sezoane de pana acum in maxim doua saptamani.
Chiar daca as sti ce se va intampla pe mai departe tot m-as uita la serial e prea tare povestea si actorii se potrivesc perfect .
Sper ca Aria si John Snow sa fie razbunatorii familiei lor.
Sunt foarte curioasa in legatura cu Bran Stark ,eu am plans :lll cand nu a mai putut sa mearga a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu ideea (cine se pune in locul personajelor ma intelege),acum ca a ajuns unde trebuie sa faca ceva ( nu stiu ce dar o sa fie ceva destul de important cred.)

flushingm pe 27 Iunie 2014 01:05
un serial foarte bun
serialul este de exceptie! actorii sunt de toata isprava!
ake_bono pe 28 Decembrie 2013 18:09
Foarte fain serialul! In mod normal nu urmaresc seriale, dar asta merita urmarit. Big like!!!
Mihai2508 pe 21 Noiembrie 2013 11:55
"Winter's coming"
Un serial extraordinar, pot spune ca este unul dintre cele mai bune, poate chiar cel mai bun, si am vazut destule, acum insa depinde de gustul fiecarui om. Cat despre film in sine, nu am decat cuvinte de lauda, firul epic este foarte bun, actorii joaca impecabil si intra perfect in rolul acestora, povestea este una captivanta, efectele speciale si decorul reusite, iar senzatia de realism pe care o transmite serialul este extraordinara, iar felul in care este prezentata povestea te face sa iti doresti din ce in ce mai mult sa vezi ce urmeaza. Nu ma asteptam sa vad un film atat de reusit, felicitari.
Mihai2508 pe 21 noiembrie 2013 11:57
Al doilea sezon a fost la fel de reusit ca si primul, iar finalul te lasa cu dorinta de a vedea ceea ce urmeaza.
Mihai2508 pe 21 noiembrie 2013 12:00
Cat despre sezonul trei, pot spune ca filmul este ca un vin vechi, devine din ce in ce mai bun cu trecerea timpului. Rasturnarile de situatie sunt foarte bine venite, iar in acest serial cand ajungi sa indragesti un personaj, acesta moare, pot spune ca isi permit sa elimne personaje principale, fiindca sunt foarte multe, si intr-un singru episod nu este suficient timp cat sa prezinti aventurile fiecarui personaj principal.
vladimir84 pe 19 Iulie 2013 14:18
Batalia gigantilor!
Te tine constant cu sufletul la gura, chiar daca nu se intampla foarte multe lucruri intr-o serie. Episoadele sunt foarte bine realizate(se investeste 1 milion de euro in fiecare episod). Fara sa fiu sadic, faptul ca mor si personaje pozitive e un lucru bun(de unii te mai plictisesti uneori). Ca favoriti, merg pe Daenerys Targaryen.
ringtons pe 23 Iunie 2013 15:39
Extraordinar
Un film de nota 10+ am vazut zezoanele foarte rapid ma cuprins foarte repede actiunea si nu mai puteam astepta trebuia sa vad neaparat ce se intapla de abia astept sa apara urmatorul zezon care am citit ca va aparea in august anul viitor.
Este genial serialul la fel ca Dexter si Prison break.

Chrisstyna pe 13 Iunie 2013 21:01
Minunat! Pentru iubitorii genului fantasy/aventura/istoric este serialul perfect! Piticul aka "the god of tits and wine" si Khaleesi sunt cele mai tari personaje! :)))) Am plans si am ras la acest film, chiar merita incercat! Acum astept sezonul 4. Can't wait!
Neddhu pe 10 Iunie 2013 20:28
Fan
Fan carte fans serial... Sezonul 1 foarte bun... Au schimbat cate ceva in serial...dar este evident..cand faci un film trebuie sa te gandesti la costuri, timp, ceea ce cauta publicul... Nu s-au detasat foarte mult, ba chiar au facut unele personaje mai bune: Tyrion, Tywin (scena in plus cu Arya in Harrenhall a fost chiar interesanta.) As vrea sa vad mai mult John Snow adevarat din carte si mai mult Davos Seaworth.... sunt niste personaje bune. Per total un serial excelent care beneficiaza de niste actori super : tipul care il joaca pe Jamie Lanister este super tare, cel care il joaca pe Tyrion si cea care o joaca pe Brienne.... a si sa nu uitam pe fiica mea o sa o cheme Arya :)) clar. Have fun watching.
tony_mondyalu pe 15 Mai 2012 19:32
am vazut primul sezon si pot spune ca ma impresionat enorm de mult, de mult nu mia mai placut o serie asa de mult
octavinspector pe 02 Aprilie 2012 22:27
Season 2 has been released !!
Nu ratati "You win or you die" si episodul 1 din sezonul 2... vizionare placuta !!
Pillowman pe 11 Septembrie 2011 09:53
The best
Super, am vizionat cu mare placere sezonul 1, mai avem de asteptat sezonul 2 in primavara.
MagicColor pe 20 Iulie 2011 18:47
Drama/Fantastic/Erotic pana n-a pare vre-o goliciune in fiecare episod astia nu se lasa ...
Go 1 2 3 4

jinglebells