Få meg på, for faen

(2011)

Excită-mă, ce dracu'!

Poster Få meg på, for faen Postere Få meg på, for faen

Sinopsis Få meg på, for faen

Mai mult
Fa meg pa, for faen

Alma, o adolescentă dintr-un orășel de provincie, are o imaginație debordantă. Visează la sex și dragoste, dar trebuie să se mulțumească doar cu visele pentru a-și face viața atât de castă o idee mai suportabilă. După o incitantă și în același timp aiurea întâlnire, Arthur, frumosul școlii, îi promite că îi va transforma visele în realitate, doar că Alma se va trezi ținta batjocurilor colegelor răutăcioase. Transformată într-un paria, Alma e disperată să plece din…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • Turn Me On, Dammit!
  • Anapse me

Produs de

Motlys

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

New Yorker Films

Țara

Norvegia

Site oficial

Få meg på, for faen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Utube pe 18 Aprilie 2012 22:35
Filmul este o comedie şi se adresează în special tinerelor până în vârsta de 18 ani şi tratează un subiect mai puţin întâlnit în cinematografie dar foarte des întâlnit în viaţa de zi cu zi, respectiv etapa adolescentină de descoperire a propriei sexualităţi la tinerele fete şi problemele pe care le creează ignoraţa în abordarea acestui subiect atât de către tânăra implicată cât şi de cea care ar trebui să-i fie sprijin, în această etapă, respectiv mama acesteia.

Acţiunea este plasată undeva în Norvegia, într-un sat uitat de lume, şi chiar începutul acesteia ne introduce direct în atmosfera „intelectuală” a protagoniştilor, prin prezentarea unor imagini sugestive, cu comentariile de rigoare, cea mai bună succesiune de scene fiind cea în care sunt arătate 3 oi în care se spune „Oi proaste” şi imediat după aceea este… citeşte

5 1
wildinthecountry pe 13 iunie 2012 18:42
Excelent punctat !
xerses pe 06 Ianuarie 2012 14:12
Nu merita.Subiectul este destul de lejer tratat, fara ca sa te capteze cu ceva anume.
4 4
alex_il_fenomeno pe 07 Ianuarie 2012 18:40
cred ca norvegienii au incercat un fel de American Pie in varianta lor , si , desi s-a incercat unul cat mai decent , nu a reusit in toate momentele sa fie asa . ritmul nu este unul deosebit , insa filmul devine interesant de abia dupa ce totul degenereaza , iar fata simte ca isi pierde total controlul asupra vietii . desi nu este vreo mare productie , cred ca merita urmarit , deoarece ni se prezinta lumea din alte perspective decat cele pe care le vedem prin filmele americane .
1 2
Horatiucrisan pe 07 Octombrie 2023 21:43
Un film despre adolescenți și problemele tipice perioadei adolescentei, dorința de a face sex, deca bea,vtipica nordicilor, hărțuirile de la școala. Un film destul de ciudat și slab dovada nota mica de pe IMDB.
0 0
narcisson pe 16 Iulie 2012 17:49
Fa meg pa, for faen!
Mi-e cam greu sa fac un review acestui film, deoarece nu m-a impresionat cu nimic. Subiectul este unul foarte frecvent in zilele noastre in randurile fetelor, insa este tratat cu o oarecare lejeritate. Alma trebuie sa treaca prin multe peripetii si umilinte pentru a dovedi ca nu este o nimfomana, asa cum lumea din jurul ei o considera. Nu imi dau seama de ce filmul este incadrat in genul comedie, deoarece este o situatie reala de viata, care nu ar trebui sa starneasca rasul. Prestatiile actorilor mi-au placut, in afara de Artur, pe care parca l-a tras cineva de par ca sa joace rolul asta. Finalul salveaza totul, ceea ce ma face sa ii dau nota 6-Bunicel.
0 0
wildinthecountry pe 05 Iunie 2012 00:40
x
Dragut filmul..Eu zic ca a meritat vizionarea sa.
Norvegienii fac filme bune.
Tare faza cu ..Dick-Alma

0 0

Spune-ţi părerea despre Få meg på, for faen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Få meg på, for faen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells