Extraction

(2020)

Operațiunea de recuperare

Poster Extraction Postere Extraction

Sinopsis Extraction

Extraction SUB

Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar dur care operează pe piața neagră, are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui atunci când este angajat să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Out of the Fire
  • Dhaka

Produs de

AGBO

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 25 Aprilie 2020 13:16
La începutul lunii, când publicam recomandările noastre în ceea ce priveşte noutăţile Netflix din aprilie, era clar că action-ul Extraction are toate şansele să devină cel mai popular titlu al lunii, în România şi în alte teritorii. Cu Chris Hemsworth pe afiş şi un scenariu scris de Joe Russo, filmul de acţiune ne poartă din Australia în Bangladesh, unde un mercenar trebuie să salveze un adolescent de la un destin cumplit.

Marele avantaj al filmului sunt secvenţele de acţiune atent coregrafiate şi suficient de îmbibate în sânge încât Extraction să devină unul din cele mai violente filme ale anului. Trebuie spus de la început că noul titlu Netflix nu este pentru oricine şi că puţini îl vor putea viziona cap-coadă, din cauza tensiunii, a camerei ce se mişcă haotic şi a efectelor sonore asurzitoare. O problemă a lui Extraction este… citeşte

2 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 25 Aprilie 2020 10:02
Multe impuscaturi la foc automat, filmari destul de interesante, batai corp la corp si un Bangladesh infect unde copchilasii trag cu armele, isi taie degetele si sunt razbunatori din cale afara. Si era sa uit, un sef al mafiei locale interpretat fara credibilitate de Priyanshu Painyuli. Mai bine il puneau pe Bobita din Las Fierbinti in locul lui si stiam o treaba.
7 2
sebybog pe 26 Aprilie 2020 07:48
părere
Inca un film din seria „eroul semialcoolic, cu o trauma care-l bantuie, accepta o misiune in care intalneste, ca de obicei, plutoane intregi de soldati inarmati ce stau cuminti la rand sa fie ucisi. Niciunul nu se gandeste ca pot trage/ataca mai multi in acelasi timp sau de la 5,6 metri, nu, stau la rand sau se apropie pana la juma de metru, numai bine sa primeasca lovitura fatala....cade de la etaj, e lovit de o masina si aruncat prin aer, e impuscat, o lovitura de RPG explodeaza la 2 pasi de el, e invincibil...După o hemoragie, se drege cu un whiskey si e din nou functional
Unele faze salveaza filmul, dar per total e bunicel. Părere personală: dacă numărul de morți era doar pe jumătate, filmul devenea mai credibil... Dar cand il vedeam pe Thor schiopatand printre masini, dar impuscand in toate partile, fara nicio greseala, ma pufnea rasul....

6 3
ColourNew pe 10 Ianuarie 2021 08:15
Eu sunt pretentios la filme... Din partea mea ,este sub nivelul tuturor asteptarilor mele... Deci, ei vedeau dusmani cand se apropie direct de pe calculator ... Dar care dusman poarta senzori de transmisie gps pe ei pentru a fi detectati??? In concluzie o porcarie de film specific indienilor care o dau in sf. ... Pacat de actorul principal si de subiect...Am pierdut timpul de pomana.
4 2
Manusa pe 24 Aprilie 2020 23:40
Un film foarte bun. Desi subiectul nu este nou, ci chiar des intalnit in filme, filmul este plin de actiune, nu te plictisesti o clipa. Merita vazut.
4 4
Andrey703 pe 26 Aprilie 2020 23:09
Acțiune bună, însă povestea lasă de dorit
Încep prin a spune ca imi place Chris Hemsworth, fiind un mare fan al producțiilor Marvel, însă aștept in continuare filmul care ii va pune la incercare calitățile actoricești. A făcut treaba bunicica aici, dar "Extraction" nu a fost acel film.
Scenele de acțiune coregrafiate atent, înzestrate cu violență din plin, ajutate de imaginea setată la un ritm alert și acel plan secvența din prima jumatate a filmului(care mi-a amintit de celebrul "1917" ori filmele lui Iñarritu) au reușit să imi ofere anxietate si adrenalina. Bun, un mare plus aici.
Problema a constat in povestea cliseica - un mercenar, fost cadru militar cu o mare povară psihologică, lipsindu-i motivația pentru viitorul sau, este gata sa isi sacrifice viața in vederea oricarei misiuni, in cazul de față salvarea unui copil răpit, Ovi, al unui mare traficant de droguri din Bangladesh, tatal… citeşte

3 6
xerses pe 26 Aprilie 2020 12:39
Desi reuseste sa te tina in suspans, consider ca a fost un film cu prea mult sange.
3 6
rudeboyska pe 29 aprilie 2020 20:42
Nu ar fi aiurea comentariu tau, dar cand esti fan The Walking Dead si lasi coment la fiecare mizerie de ep, ala nu are prea mult sange?
dmsteaua pe 03 Septembrie 2020 02:16
Chuck Norris,Stallone,Schwarzenegger,acum vine și Hemsworth la rând. Râuri de sânge,munți de gloanțe,tone de armament de toate felurile,tancuri, elicoptere,șalupe,camioane și o greblă. Nu Toni Greblă,ci Tyler Greblă. Nu e Greu de ucis,e Imposibil de ucis. Și uite așa,ne-am ales cu o altă franciză, partea a doua va fi prin gropile din București, Hemsworth va avea misiunea să ajute la evadarea lui Dragnea,folosind apoi metroul din Drumul Taberei.
2 1
mihai_25 pe 07 Mai 2020 14:02
Un kitsch total format din toate clișeele filmelor de acest gen. Un film indian de proastă calitate ca toate filmele indiene. Dialogurile sunt penibile, frazele sunt spuse jumătate în engleză jumătate în hindi. Acțiune fără nicio logică, fără noimă fără coerență.
Prestația actorilor este jalnică cu excepția actorului Chris Hemsworth.
Dacă ești copil și ești la vârsta primelor filme de acțiune probabil că îți va plăcea filmul. Dacă ești adult și ai văzut ceva filme bune până acum atunci ți se va părea oribil acest film. Eu unul nu-l recomand indiferent daca ești copil sau adult.

2 1
myrela_robu pe 24 Aprilie 2020 22:27
Film plin de actiune,momente de violenta maxima uneori dar si sensibilitate.Foarte bun pustiul rapit Ovi .E ok filmul nu te plictisesti.
2 1
mihai_vizitiu pe 26 Aprilie 2020 10:27
Daca esti un critic si vrei sa cauti nod in papura la orice film o poti face domnule "sebybog"........dar cum in ultimul timp nu prea mai avem parte de filme bune, pot sa zic ca Extraction este unul chiar reusit.....daca trebuia sa-l vad la cinema si sa platesc un bilet pentru asa ceva recunosc ca si-ar fi meritat banii...good job Netflix, nota mea e 8
2 4
levy_nagy pe 24 Aprilie 2020 21:51
Unul dintre cele mai bune filme de acțiune din ultimii 10 ani!
2 9
mirceathekid pe 23 Mai 2020 16:41
Un film bun cu suspans și emoționant ultima secventa lasa loc de happy-end, nota 7.
1 1
mihai_croitoru pe 29 Aprilie 2020 00:03
Film indian cu un actor foarte cunoscut.e un comando al lui Arnold adus in 2020
1 1
user-5ea83c52b5afa pe 28 Aprilie 2020 17:26
Salut! Hey, tocmai am vazut Operatiunea de recuperare. Captivant filmul...daca nu imi spune cineva cine era tipul din scena finala, nu dorm 3 zile. Ovi iese la suprafata si pare tulburat sa vada o silueta in camasa kaki si blugi, dar totul e blurry si nu-mi dau seama cine e.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre????

1 2
VasyL pe 9 mai 2020 03:43
Este chiar Tyler (Chris) nu a murit cand sa aruncat in apa de pe pod, a fost anuntat deja un sequel (continuare), dar inca nu sa stabilit data lansarii..
Mishu25 pe 25 Aprilie 2020 22:52
Film de actiune bine realizat, ar trebui sa-l vada si Michael Bay, care a cheltuit triplu pe rusinea aia de "6 Underground" tot pentru Netflix cu cateva luni inainte
1 3

Spune-ţi părerea despre Extraction

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
Liste cu Extraction
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells