Iată filmele și serialele Netflix ce i-au ținut cel mai mult în fața ecranului pe abonați

de Marina Florea în 29 Sep 2021
Un serial de epocă se află pe primul loc în ambele clasamente, dar ce film i-a ținut pe abonați cel mai mult în fața ecranului?

Ted Sarandos, CEO și răspunzătorul de conținut al Netflix, a dezvăluit - în cadrul Vox Media’s Code Conference - clasamentul serialelor și filmelor streamerului, prezentând „top 10” al producțiilor aflate în primele 28 de zile de la premiera pe platformă. La conferința, reprezentantul Netflix a prezentat două slide-uri, pe care le postăm mai jos.

Primul clasament se referă la cele mai populare seriale pe baza numărului de conturi care au selectat un anumit titlu în primele sale 28 de zile de la premieră și care a rulat cel puțin 2 minute.

Reprezentantul Netflix a mai făcut un pas important spre transparență, scrie Variety, dezvăluind pentru prima dată timpul total petrecut cu vizionarea unui anumit titlu, datele făcând obiectul celui de-al doilea clasament.

Serialul Bridgerton se află pe primul loc în ambele clasamente, iar Extraction este cel mai vizionat film, ca număr de conturi Netflix ce au acccesat acest titlu, pe când Bird Box este filmul ce i-a ținut pe abonați cel mai mult în fața ecranului.

Sarandos a mai spus la conferință că drama coreeană despre supraviețuire Squid Game, ce a avut premiera pe 17 septembrie, are toate șansele să devină cel mai popular serial al streamerului din toate timpurile, fapt pe care Netflix nu l-a anticipat.

Exploreaza subiecte similare:

Bridgerton, Extraction, Bird Box, Squid Game

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 29 septembrie 2021 19:50
e fenomenal Squid game

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells