Elena

(2011)

Elena

Poster Elena Postere Elena

Sinopsis Elena

Mai mult

Vladimir este un bărbat bogat, dar rece. Elena vine dintr-un mediu modest și este o soție supusă. Cei doi s-au cunoscut târziu și fiecare are copii dintr-o căsătorie anterioară. Fiul Elenei este șomer, nu are suficienți bani pentru familia lui și mereu îi cere Elenei bani. Fiica lui Vladimir e o tânără rebelă care are o relație distantă cu tatăl său. Un atac de cord îl duce pe Vladimir pe patul de spital, și înțelege că nu mai are mult de trăit. O scurtă întrevedere cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

Non-Stop Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Pyramide Distribution

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 10 Februarie 2015 16:39
O junglă urbană populată de oameni fără scrupule
Ca şi alte ţări ieşite din "raiul comunist", Rusia a suferit o severă prăbuşire a valorilor morale, banul devenind principala raţiune de existenţă a populaţiei. Oamenii au renunţat treptat sau deodată la virtuţi precum cinstea, respectul faţă de muncă sau dragostea faţă de semeni, alegând confortul trecător al prezentului în loc de a-şi crea un viitor durabil.

Moscova contemporană descrisă de regizorul Andrei Zviaghințev este o junglă urbană populată de oameni fără scrupule şi lacomi de bani. Nu există nici măcar un singur personaj luminos, ci numai caractere întunecate dominate de rapacitate şi de nevoia de a-şi satisface dorinţele meschine. Fără a fi nişte oameni răi prin definiţie, personajele filmului "Elena" par nişte îngeri decăzuţi în urma unui complex nefast de împrejurări şi deveniţi un soi de paraziţi ai… citeşte

6 2
cosminbej pe 22 Mai 2012 01:54
E un film bun, dar ma omoara cadrele lungi in care nu se intampla nimic. Sau cel putin, nimic important.
2 8
MrJuVe pe 8 august 2013 00:10
Cadrele lungi au un rost, nu sunt gratuite, cum crezi. Îţi oferă răgazul necesar pentru a recepta ce vezi pe ecran şi, mai mult decât atât, îţi dau timp să îţi creezi propria opinie. Această tehnică e mai complexă decât ce am scris eu aici, dar de aici ar trebui să porneşti când ai parte de asemenea filme.
cosminbej pe 8 noiembrie 2013 21:59
Stiu ca e corect ce spui, dar probabil stilul de viata stresant mi-a cam afectat nivelul de rabdare. M-am obisnuit sa imi formez pareri foarte rapid. Sau sa rumeg la urma, dupa ce se termina filmul in acest caz. Ca fapt divers, tehnica de care vorbesti e folosita bine in "Politist, adjectiv"? :) Mie mi se pare ca acolo regizorul ne ofera strict bucuria unor imagini in miscare, ca si cum camera de filmat ar fi abia inventata, iar noi privim siderati la ecranul magic.
lili22 pe 24 August 2015 18:57
nu exista happy end
Ca si in celelalte filme ale lui Zviaghintev, crimele se fac cu sange rece, nu are nimeni remuscari, doar exista traditia sa-i lichidam pe cei bogati in numele iubirii de copii
.Un film foarte frumos si foarte dur.

1 1
monetta3 pe 19 Octombrie 2012 06:14
Mda , fiul , tipul de om pentru care nu se merita sa ridici nici macar un deget ... Mi-a placut per total , chiar daca are multe momente monotone se compenseaza .
1 4
alcaz pe 16 iulie 2013 19:24
" nu SE merita" ? "multe momente ...SE COMPENSEAZA" ? (cu ce SE COMPENSEAZA?) Traiasca liceul si absolventii sai!
monetta3 pe 9 august 2013 03:43
Da multumesc , multumesc , urati-mi si la multi ani ( ieri a fost ziua mea ) daca tot sunteti asa interesati de mine . Ce sa va mai povestesc ? Am facut in viata greseli mai mari decat aceasta si nu a fost nimeni acolo sa ma apostrofeze , dar acum ma simt excelent ! Cuiva ii pasa ! Multumesc baieti sunteti de treaba :))
cosmin742000 pe 02 Decembrie 2011 16:54
Un film extraordinar , simplu , la obiect , jucat impecabil
1 7
evdochia pe 23 ianuarie 2012 16:13
cum vad filmul?
lili22 pe 17 august 2015 19:46
Incerc sa dau de filmul acesta , nu reusesc...
Maximus_the_Great pe 10 Ianuarie 2012 02:33
il am dar nu ii gasesc titrare... intradevar mam uitat la secvente din el si pare bun
1 8
eduard_stratan pe 20 septembrie 2015 17:26
se scrie: intr-adevar, m-am uitat!

Spune-ţi părerea despre Elena

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Elena
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells