Echoes

(2022) - Serial TV

Ecouri

Poster Echoes Poster Echoes

Sinopsis Echoes

Echoes

Un thriller polițist despre gemenele identice Leni și Gina, care păstrează împreună un secret periculos. Încă de când erau mici, Leni și Gina își inversau în secret identitățile, totul culminând cu viața dublă trăită la maturitate. Ele se bucură împreună de două case, doi soți și un copil, însă lumea perfectă pe care și-au construit-o este dată peste cap atunci când una dintre surori dispare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Dualidad

Produs de

Endemol Shine Australia, Netflix

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Australia, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 26 Septembrie 2022 22:44
Iti cam face mintea praf sa poti urmari ghemul acesta de minciuni, schimbari de persoane...
2 1
elianna pe 23 August 2022 08:08
Mediocru
Un serial despre doua gemene care isi schimba viata intre ele. Scenariul pare adesea nerealist si incredibil, intriga se desfasoara sincopat, cu multe flashback-uri de nu mai stii cine e cine, unde si cind.
2 1
1900toamna pe 01 Noiembrie 2022 11:23
O mega idioțenie
Am renunțat la episodul 4. E foarte enervant. Tot filmul Geni, care e de fapt Lina, o cauta pe Lina care e de fapt Geni. Dupa care Lina-Lina o cauta pe Geni-Geni, si cauta si tot cauta si cand sa o găsească, iar o pierde si tot cauta si tot caută pana iti vine sa spargi televizorul. Nici măcar o conversație nu se duce la capăt, in film, pt ca Lina tre' sa fuga sa o caute pe Gina si o yot caută, si iar o caută, ați înțeles, da?
1 0
user-637a8f6b43a44 pe 23 Ianuarie 2023 19:02
Un film mediocru. Nu recomand a fi vizionat decât dacă nu aveți alt film pe lista . O amestecatura de întâmplări care încep ușor sa se lege undeva pe la penultimul episod, dacă ai răbdare sa vizionezi pana atunci începe cât de cât sa aibă sens .
0 0
user-61c588eb3c6b0 pe 26 Decembrie 2022 14:16
Miniseria aceasta e bomba! Foarte buna. Iti pune mintea la gandit, tre sa fii atent la detalii, este foarte intriganta. Este adevarat, nu e pt oricine, de asta si reflexia notei pe imdb, dar cei care nu pot sa il inteleaga se pot limita la serialele se pe Kanal D sau Acasa TV ;)
0 0

Spune-ţi părerea despre Echoes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells