Easier with Practice

(2009)

Turneul

Poster Easier with Practice Postere Easier with Practice

Sinopsis Easier with Practice

Mai mult

Într-un efort de a promova romanul său nepublicat, Davy Mitchell se aventurează într-o călătorie cu fratele său mai mic. Idealismul de a fi pe drum dispare insa rapid și se dovedește a fi o experiență singuratică și nesatisfăcătoere pentru Davy. Într-o noapte, într-un motel, el primește un telefon întâmplător de la o femeie misterioasă, pe nume Nicole. Ei încep o relație la distanță care-l face pe Davy mai fericit decât a fost în ultimii ani. In speranța că acestă relație…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: pgg696
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Forty Second Productions

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Easier with Practice

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
GBooya pe 02 Septembrie 2010 12:03
Dupa Hurt Locker Brian Geraghty face un rol mare de tot.Filmul e bazat pe fapte reale,e ciudat,dar bun,foarte bun.Finalul m-a trezit din visare.
1 1
margott pe 05 Iunie 2013 13:41
In ciuda realizarii destul de modeste (low-budget, evident), filmul e bun. Povestea in sine, mai ales ca e inspirata din realitate, e bulversanta. Si totusi, cati oameni dintr-astia, ca Davy n-or mai fi ? Care viseaza la cai verzi pe pereti si care si-o iau in barba la modul cel mai urat posibil ? Inca o dovada ca singuratatea intuneca ratiunea si te impinge la lucruri pe care in mod firesc nu le-ai face. Ma rog, ca omul are probleme de comunicare si nu relationeaza chiar atat de normal cu cei din jurul lui, astea pot fi puse pe seama idealismului, a sensibilitatii excesive, dar faptul ca se agata de o relatie prin telefon... nu stiu, mi se pare imatur.
0 0

Spune-ţi părerea despre Easier with Practice

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells