Dream Scenario

(2023)

Scenariu de vis

Poster Dream Scenario Postere Dream Scenario

Sinopsis Dream Scenario

Mai mult
Dream Scenario sub

Ce-ai face dacă într-o zi ai apărea pe nepregătite în visele tuturor oamenilor?

Nicolas Cage este Paul, un familist apatic, profesor cu o afinitate pentru biologia evoluționistă, anxios în fața de propriului anonimat. Într-o zi, descoperă că a început să apară în visele altor oameni într-un ritm exponențial. Ca și în viață, prezența lui în aceste vise este banală și neintruzivă - este pur și simplu acolo, privind indiferent la fanteziile și coșmarurile străinilor. Cu toate acestea, devine o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

A24, Square Peg, Wildling Pictures

Distribuitorul international

A24

Distribuit in Romania de

Bad Unicorn

Țara

SUA

Box office Dream Scenario

Weekend premieră (25.12.2023)
  • Loc 7
  • Spectatori 4.309
  • Încasări (RON) 126.491,00
Total
  • Spectatori 16.595
  • Încasări (RON) 451.161,05
  • Încasări (USD) 99.338,35

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stefandragos99 pe 01 Februarie 2024 20:50
Nu prea se pupă cu comedia și horror
Cred că filmul s-ar încadra mai bine la dramă cu ceva horror și un strop de umor.
Oricum, un film interesant cu un subiect nemaiîntâlnit.

2 1
Mishu25 pe 02 Ianuarie 2024 14:30
Nic Cage e de milioane într-o satiră despre celebritate și ifose moderne. Un pic mai domol decât precedenul film al regizorului norvegian, Sick of Myself, dar suficient de acid încât să tulbure creierele obișnuite doar cu comedii gen teambuilding.
2 1
rosix pe 24 Ianuarie 2024 10:23
Foarte bun, recomand !
Contrar a ceea ce au inteles unii berbeci din film, acesta nu este despre "incursiunea in visele oamenilor", ca nu suntem in filmul ala cu Di Caprio, ci in credintele si prejudecatile oamenilor. Mintea umana nu face prea mare deosebire intre realitatea din vis si cea din starea de veghe dar prejudecatile, gandurile, modelele sociale sunt tot acolo, fie ca e vorba de realitate, fie ca e vorba de vis.
Femeile au, in general, o viata monotona, de kkt, dar unele dintre ele tot viseaza sa apara de undeva un Bau-Bau sa le scoata din monotonie.
E genul ala de film cu subinteles... Recomand !

1 1
xerses pe 12 Ianuarie 2024 18:07
Mi-a placut aceasta incursiune ciudata in visele oamenilor. Scenariu interesant, jocul lui Cage- foarte bun.
1 1
user-65b0fbafc9182 pe 27 Ianuarie 2024 17:44
Singurul moment în câte am.râs a fost când moșu' a tras o beșină. În rest, filmul e o beșină!
1 2
Smrs pe 07 Ianuarie 2024 15:53
Slab.
Din dorința de a găsi scenarii inedite, uneori, idei care pot fi foarte bune sunt puse în scenă greșit. Filmul nu este o reușită, dar aduce în discuție cât de ușor poți fi aplaudat și apoi înjurat de aceiași oameni, ce oportunități ți se oferă și cât de important ești pentru toți cei care pot câștiga de pe urma ta și cât de simpatic le ești chiar dacă tu ești un anxios dubios și antisocial, apoi cât de repede se leapădă de tine și ce mult poate afecta și viața celor apropiați doar pentru că tu nu mai reprezinți ceea ce căuta societatea care ar comercializa orice. În rest, ideea de bază e o chestiune de psihoză colectivă generală, despre care n-am înțeles dacă este posibilă sau nu.
1 2
R_Afc pe 29 Decembrie 2023 08:48
Scenariu de coșmar
Cea mai bună parte a filmului este actorul principal, un tip ciudat, rutinat și neconvențional. Nicolas Cage abordează fără cusur întîmplările copleșitoare ale unei intrigi stîngace, păstrînd în același timp un personaj credibil, iar toți actorii care-l înconjoară, oferă, de asemenea, interpretări admirabil de puternice. Nimic de reproșat pînă aici, însă filmul are un defect fatal, care afectează fiecare aspect al unei reușite, acesta este scenariul.

Scrierile lui Kristoffer Borgli pe această temă nu au nicio nuanță. Arată puțină înțelegere a motivelor pentru care iese la iveală așa zisa „cultură a anulării”, a modului în care se leagă de abuzurile de putere și de instituțiile care permit aceste abominații. Există un teren fertil în societatea noastră actuală hipersensibilă, un teren care putea fi folosit pentru a crea… citeşte

1 5
Mishu25 pe 29 decembrie 2023 15:16
Încă ești ostatic și obligat să vezi toate filmele care nu-ți plac? Sper că în 2024 sa-ți taie accesul la net să nu mai poluezi fiecare film
camichu pe 27 februarie 2024 20:57
Sunt cu o clasa peste tine. Oricum clasele de care zici tu, nu reprezinta gradul de inteligenta pentru mine și la ce nivel e România și ce sistem de învățământ are, e de tot rasu
user-65aea8fb2a22b pe 22 Ianuarie 2024 19:55
Nu sunt critic de film și nici nu am pregătire specifică însă pot spune faptul că, acest film nu are urmă de umor așa cum este descris printre altele.
O pierdere de vreme și de bani, chiar reproșuri din partea familiei, întrucât nu m-am informat înainte de a cumpăra biletele și chiar atunci când le-am cumpărat nu mi-am pus un semn de întrebare deoarece fuseseră vândute doar 2 bilete.

0 3
catacris2003 pe 06 Ianuarie 2024 17:59
Scenariu de rahat, ar trebui să se numească. O prostie de film, pleacă de la o idee cu potențial și devine o idioțenie. Am renunțat sa ma uit dupa o oră de vizionare.
Văd pe alții că atunci când, în film, este un actor faimos, gata, sar cu notă mare.
Niciodată nu am acordat note in funcție de ce actor joacă în film, doar după scenariu și după prestația actorilor.

0 6

Spune-ţi părerea despre Dream Scenario

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells