Dead for A Dollar

(2022)

Vanatori de recompense

Poster Dead for A Dollar Poster Dead for A Dollar

Sinopsis Dead for A Dollar

Mai mult
Dead for A Dollar

În 1897, în teritoriul New Mexico, Chihuahua, vânătorul de recompense Max Borlund este angajat să o găsească pe Rachel Price, soția omului de afaceri Nathan Price, care ar fi fost reținută pentru răscumpărare în Mexic de Elijah Jones, un dezertor al armatei afro-americane. În timpul căutării sale, Max descoperă că Rachel a fugit de bunăvoie de la un soț abuziv pentru a locui cu Elijah. De asemenea, este forțat să se confrunte cu inamicul său Joe Cribbens, un jucător de jocuri de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

AKA

  • Moon of Popping Trees

Produs de

Chaos, a Film Company

Distribuitorul international

Quiver Distribution

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Costirik pe 02 Octombrie 2022 23:14
Chiar daca e plin de actori foarte buni care isi dau silinta, regia, scenariul, imaginea, chiar si montajul sunt facute de amatori, ceea ce scade mult din placerea de a viziona acest western, un gen care e aproape mort.
2 2
ciuciubau pe 23 Februarie 2023 07:28
Mort pentru un dolar
SINOPSIS
1897, New Mexico. Veteranul vânător de recompense Max Borlund află că Joe Cribbens, un cartofor şi un tâlhar înarmat, care a executat 5 ani de închisoare după ce a fost adus în fața justiției cu ani în urmă de către Borlund, va fi eliberat în curând. Borlund îl vizitează personal pe Cribbens pentru a-l avertiza să nu-și îndeplinească jurământul de a-şi „cumpăra o armă și să-l caute”.
Un prieten de-al lui Borlund îi face cunoştinţă cu omul de afaceri Martin Kidd, care îl angajează pe Borlund să-i recupereze soția, pe Rachel. El susține că Rachel a fost răpită și este acum reținută pentru răscumpărare în Chihuahua, Mexic, de Elijah Jones, un afro-american, dezertor din armată.
Întâmplător, şi Cribbens se îndreaptă spre sud, spre Chihuahua, unde încearcă să se întrețină din câștigurile de la… citeşte

1 0
Porkus pe 07 Noiembrie 2022 01:52
Costirik ai perfectă dreptate. Pleiada de actori cu nume sonore te face să-i dai un play, urmând o țeapă remarcabilă și un timp pierdut pe vecie :)
0 3

Spune-ţi părerea despre Dead for A Dollar

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells