Dans ton sommeil

(2010)

Dans ton sommeil

Poster Dans ton sommeil Poster Dans ton sommeil

Sinopsis Dans ton sommeil

Mai mult

O zi obișnuită pentru familia doamnei Sarah, după ce s-au mutat de la oraș la țară într-o casă mai veche ce necesită multe renovări si mici completări la partea construibilă. Soțul ei este cel care se ocupă de regia acestor lucrări, turnând fundația și ridicând un nou stâlp la extensia acestei case. În timpul liber ce îl are acasă, Sarah se ocupa de munca de gradină în timp ce, baiatul lor, Loic, este un tănăr adolescent de 18 ani plin de vise, dar care este total…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ciprian_P.N.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ciprian_P.N. pe 22 Februarie 2011 18:00
Mintea omului poate aluneca oricand in jos!
Un thriller dus spre un usor horror, tensionat cum nu am vazut de mult, cu o realizare interesanta din partea francezilor (am vrea si noi asa ceva in cinematografia noastra), cu un scenariu intens, actiune apasatoare, sumbra, sange cu economie, o regie care apeleaza la noua tendinta de a filma prin flashbak-uri, un film facut in treizeci de zile si filmat aproape numai noaptea. Merita vazut de fanii genului mentionat de mine.
2 0
into_the_labyrinth pe 24 Martie 2011 00:21
Un film foarte straniu, in care apar doar cateva personaje, dar care stie sa duca tensiunea la cote maxime. Partea foarte originala consta in aceea ca privitorului i se propun mai multe flash-uri, dintre care, probabil, unele reprezinta adevarul, iar altele ceea ce s-ar fi putut intampla, dupa care se revine la normal. Nu sunt sigur ca l-am inteles 100%, dar cred ca pelicula lasa fiecare spectator sa-i dea o interpretare. Pentru originalitate si modul bizar in care se succed cadrele, ii dau oricum nota 8. Nu trebuie ratat de amatorii de filme mai neobisnuite.
0 0

Spune-ţi părerea despre Dans ton sommeil

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells