Corporate

(2017)

Corporatia

Poster Corporate Poster Corporate

Sinopsis Corporate

Mai mult

Emilie este o tânără directoare de resurse umane care lucrează la o mare companie franceză. Ambițioasă și dedicată muncii ei, este un bun soldat, pregătită să pună în aplicare metodele dure ale conducerii, Dar, într-o zi, unul dintre angajați se sinucide chiar în fața ei. Marcată puternică de moartea colegului ei, își dă seama că și compania trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. În timp ce o investigație are loc, prinsă între colegii ei traumatizați și sub…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Kazak Productions

Distribuitorul international

Agora Films

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 04 August 2018 19:50
In multinationale si corporatii oamenii sunt tratati ca marfuri: folositi, iar apoi cind nu mai nevoie, indepartati. Filmul arata metodele ilegale si imorale prin care compania scapa de salariatii nedoriti fara sa-i concedieze. Pina cind, in fata unui eveniment care o trezeste la realitate, managerul de la HR decide sa rupa tacerea.
2 0
karoly32 pe 19 Noiembrie 2017 20:12
indraznet !!
am vazut filmul proiectat la UVT cu ocazia festivalului de film francez. ce pot spune e ca subiectul este indraznet in abordare! merita vizionat.
2 0
user-5c9f8c2e87074 pe 09 August 2020 23:43
Da un film bine construit arata lipsa de scrupule si cinismul managerilor corporatiști. Scenariu credibil.
Bun jocul actriței în rolul principal. Când intri în structura unei multinaționale ai terminat cu libertatea e ca și cum ai intra în structurile superioare ale partidului comunist paradoxal si grotesc in același timp. E clar unde bate regizorul probabil simpatizant de stânga dar nu deranjează asta. E trist ca si in capitalism indezirabilii sunt îndepărtați iar valoarea individuala e o păcăleală.

1 0

Spune-ţi părerea despre Corporate

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells