Chai gong

(1993)

Călugărul nebun

Poster Chai gong Poster Chai gong

Sinopsis Chai gong

Ajunși în Ceruri, Luptătorul Dragon Lo Han (Stephen Cow) și Luptătorul Tigru (Ng Man-tat) sunt certați pentru faptele lor rele săvârșite pe parcursul vieții. Pentru a câștiga iertarea divină sunt trimiși înapoi pe Pământ cu misiunea de a convinge o prostituată, un cerșetor și un ucigaș să renunțe la fărădelegi și să-și schimbe viața. Au la dispoziție doar trei zile pentru a-și îndeplini misiunea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.2
Maggie Cheung Maggie Cheung Nine Lives Whore Stephen Chow Stephen Chow Dragon Fighter Lo Han Anthony Wong Chau-Sang Anthony Wong Chau-Sang Nine Lives Beggar
Anita Mui Anita Mui Goddess of Mercy Man Tat Ng Man Tat Ng Tiger Fighter Han Lo Wai-Man Chan Wai-Man Chan Earth God
Yat-fei Wong Yat-fei Wong Unicorn
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 22 Ianuarie 2012 09:46
o comedie chinezeasca surprinzatoare , asiaticii demonstrand ca pot realiza filme cu umor dar si cu multe momente impresionant de dramatice . daca toata povestea are un curs neobisnuit , ca si intr-un joc video unde treci prin cele mai neasteptate intamplari , personajele sunt atat de hilare in interpretare , iar naratiunea chiar surprinde placut la un moment dat . iar cand totul pare stricat , ramai stupefiat la final , cand se ilustreaza o multime de lucruri ! nu este vreo capodopera , dar un film interesant este !
1 0

Spune-ţi părerea despre Chai gong

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells