Captain Scarlett

(1953)

Captain Scarlett

Poster Captain Scarlett Postere Captain Scarlett

Sinopsis Captain Scarlett

Mai mult

Căpitanul Scarlett este un film de aventuri american, care a fost filmat în Mexic ca trei episoade ale unui unui film pilot de televiziune. Acțiunea filmului este plasată în Franța, avându-l pe Richard Greene în rolul unui răzbunător de tip Robin Hood și pe actrița braziliană Leonora Amar în penultima ei apariție într-un film pe ecran.

Căpitanul Scarlett se întoarce după războaiele napoleoniene și găsește viața în sudul Franței foarte…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciuciubau pe 21 Iunie 2023 06:26
Căpitanul Scarlett
SINOPSIS
Căpitanul Scarlett este un film de aventuri american, care a fost filmat în Mexic ca trei episoade ale unui unui film pilot de televiziune. Acţiunea filmului este plasată în Franța, avându-l pe Richard Greene în rolul unui răzbunător de tip Robin Hood și pe actrița braziliană Leonora Amar în penultima ei apariţie într-un film pe ecran.
Căpitanul Scarlett se întoarce după războaiele napoleoniene și găsește viața în sudul Franței foarte diferită. El o salvează pe frumoasa prințesă Maria de la o căsătorie aranjată cu un conte malefic, îi protejează pe mulți dintre oameni de a fi persecutați de ducele de Corlaine și, în cele din urmă, scapă țara de năpasta puterii lui Corlaine.

1 0

Spune-ţi părerea despre Captain Scarlett

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells