Burying the Ex

(2014)

Îngropând-o pe fosta

Poster Burying the Ex Postere Burying the Ex

Sinopsis Burying the Ex

Burying the Ex

Max ia decizia de a-i spune lui Evelyn ca vrea sa o paraseasca. Atunci cand urma sa se intalneasca pentru a vorbi, Evelyn este lovita de un autobuz si moare. Max incepe sa fie din ce in ce mai trist. Atunci cand se hotaraste sa iasa in oras, da nas in nas cu Olivia, o tipa cu care isi petrece cateva ore bune. Ajuns inapoi acasa, Max are parte de o surpriza pe cinste. La usa bate Evelyn, fosta lui iubita care tocmai ce s-a intors din morti.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kakapiciu pe 22 August 2015 14:17
Este acest film pe bune? Povestea, nici nu stiu cum sa pun problema, este foarte previzibila si penibila, amuzanta foarte rar, dar penibila in general.
1 3
SYNDJ pe 19 Aprilie 2016 01:14
Destul de jenant să faci un astfel de film. Parcă e creat pentru copii proşti. Şi jocul actorilor lasă de dorit. Noroc că nu durează mult, dar oricum, nu vă pierdeţi timpul cu el, nu are rost.
0 0
bainca pe 23 Februarie 2018 06:47
nota 7 bun dar nu extraordinar
poate e ciudat dar mie mi-a placut povestea si actiunea , actorii au jucat acceptabil dar nu e horror e mai mult comedie romantica , cel mai mult mi-a placut ashley greene , pentru asta si pentru ca nu m-am plictisit merita un 7 , macar a avut o logica nu e extraordinar dar nici extrem de prost cum se zice , va dau nume de filme 100 de ori mai proaste si mai fara logica decat filmul asta , si nota dupa imdb spune tot , dupa parerea mea oamenii de acolo foarte rar s-au inselat deci e un film mediu de 5.4 ,dar mie mi-a placut asa ca merita nota 7 din partea mea si parerea mea personala .
0 1

Spune-ţi părerea despre Burying the Ex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells