Buried Alive

(1990)

Îngropat de viu

Poster Buried Alive Postere Buried Alive

Sinopsis Buried Alive

Clint este un soț iubitor și muncitor, însă soția lui, Joanna, îl înșală cu un doctor. Astfel ei plănuiesc să îl omoare pentru a încasa banii pe asigurare, însă otrava pe care i-o administrează nu are efectul scontat. Din fericire, sicriul în care este îngropat nu este foarte rezistent și el reușește să iasă din propriul mormânt. Nimic nu se poate compara cu furia și dorința de răzbunare a unui om îngropat de viu de propria soție!

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4
Tim Matheson Tim Matheson Clint Goodman Jennifer Jason Leigh Jennifer Jason Leigh Joanna Goodman Arnold Vosloo Arnold Vosloo Ken Wade
John Carradine John Carradine Jacob Ginger Lynn Allen Ginger Lynn Allen Debbie William Atherton William Atherton Cortland 'Cort' van Owen
Hoyt Axton Hoyt Axton şeriful Sam Eberly Peg Shirley Peg Shirley Helen Eberley Jay Gerber Jay Gerber Quintan
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Till Death Do Us Part

Produs de

Niki Marvin Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

USA Network

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CRISTIAN_FLORIN pe 05 Septembrie 2012 19:48
Vizionand acest film extrem de captivant am ajuns si eu la anumite concluzii. Prima dintre ele se refera chiar la finalul filmului unde proverbul sau zicala " Cine sapa groapa altuia..." cunoasteti urmarea, are o totala acoperire, ea fiind transpusa in practica pe ecran. Ar mai fi si zicala " Cine seamana vant culege furtuna " care nici ea nu este catusi de putin departe de adevar in cazul de fata. In acest film, Buried Alive din 1990, regizorul Frank Darabont a reusit sa combine cu o deosebita maiestrie atat genul de thriller cat si genul horror in primul rand fapt pentru care Buried Alive merita din plin nota maxima precum si calificativul de " favorit ".
13 2
ciprian.craiova pe 3 decembrie 2012 00:48
cea mai mare porcarie de film care l am vazut vreodata acast Buried Alive de azi 2 dec ora 23 la protv.adevarat monument de prostie
CRISTIAN_FLORIN pe 4 decembrie 2012 08:23
Asta mai depinde si de preferintele fiecaruia. Poti acuza pe cineva daca ii place un lucru care tie nu iti place ?
cosmin_kedii pe 05 Aprilie 2013 15:22
este o răzbunare teribilă de dincolo de mormânt, Frank Darabont, menține o atmosferă grea și destul de înfricoşătoare
4 0
Vegetarian pe 02 Decembrie 2012 23:13
Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = un soţ iubitor şi muncitor , îngropat de viu de propria soţie ! Soţia îl înşela cu un doctor cu care plănuieste să îl omoare pentru a încasa banii pe asigurare . Otrava pe care i-o administrează nu are efectul scontat si sicriul în care este îngropat nu este foarte rezistent . Astfel el reuşeşte să iasă din mormânt si apoi devine motivat sa se razbune ilegal .

La Pro tv in 2 dec 2012 ora 23 era filmul Buried Alive (2010) nu Buried Alive
(1990) ! La port.ro scria corect ! Dece nu se poate si la Cinemagia ? Degeaba punem alerte pt filme la Cinemagia la functia '' Vreau sa vad '' , ne trezim noaptea sau programam aparate sa inregistreze filme , daca saptamanal sau kiar mai des , Cinemagia ne induce in eroare cu filme care nu ruleaza !
. . . Am reclamat la feedback programul… citeşte

2 0
CANTALUP pe 7 decembrie 2012 18:25
Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
xerses pe 31 Mai 2011 16:55
Mi-a placut pentru starea de tensiune pe care o inspira si pentru jocul actorilor.
1 1
Horatiucrisan pe 04 Ianuarie 2022 23:00
Un film vazut in anii 90 cand televiziunile romanesti difuzau filme noi. Filmul nu are nimic realist, e o poveste clasica despre razbunare si un triunghi amoros insa pentru acea vreme a foat un film bun.
0 0
Anamarria pe 23 Ianuarie 2012 23:11
Superb film. Il am si pe caseta si cand eram mica nu era luna sa nu il vad. Mi-a placut foarte mult,in special de Joanna care avea un ten perfect. Merita vazut pentru, in ciuda faptului ca e vechi,iti da impresia ca este filmat de curand si nu va va dezamagia asteptarile.
0 1
edy21 pe 31 August 2010 20:33
Vad ca este o incurcatura la acest film pt. ca imaginile pe care le are nu este filmul respectiv oriucum despre film : MAI BINE NU !!!
0 1
1900toamna pe 14 mai 2012 16:54
dap, asa e...nu-s fotografiile filmului...
deea9595 pe 27 August 2009 12:31
horror???
mi-a placut filmul care a fost foarte interesant si cu multa actiune dar nu inteleg de ce e si horror
0 1
ciprian.craiova pe 03 Decembrie 2012 00:47
iulia
cea mai mare porcarie de film care l am vazut vreodata acast Buried Alive de azi 2 dec ora 23 la protv
0 2
pui pe 23 August 2007 00:11
sublim absolut sublim un film asha de interesant si reushit mai rar
0 3
ciprian.craiova pe 3 decembrie 2012 00:48
cea mai mare porcarie de film care l am vazut vreodata acast Buried Alive de azi 2 dec ora 23 la protv

Spune-ţi părerea despre Buried Alive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells