Bone Tomahawk

(2015)

Tomahawkul de os

Poster Bone Tomahawk Postere Bone Tomahawk

Sinopsis Bone Tomahawk

Mai mult
Bone Tomahawk

Un individ aflat în afara legii conduce, în mod accidental, un grup de canibali siniştri către pașnicul oraș Bright Hope. Ajunşi aici, aceştia răpesc mai mulți coloniști, printre care şi soția unui fermier local. Fermierul își ignoră piciorul rupt şi se alătură echipei de salvare formată din şerif, bătrânul său ajutor şi un pistolar cu voinţă de neclintit. Ce urmează după aceasta este o adevarată călătorie în Iadul de pe Pământ, în care eroii noştri vor înfrunta un inamic a cărui cruzime nu…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: wwwwzzzyyx
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Richard Jenkins Richard Jenkins Chicory Patrick Wilson Patrick Wilson Arthur Matthew Fox Matthew Fox Brooder
Kurt Russell Kurt Russell șeriful Hunt Sean Young Sean Young dna. Porter Kathryn Morris Kathryn Morris Lorna Hunt
Alex Meraz Alex Meraz Eagle Skulls David Arquette David Arquette Purvis Michael Paré Michael Paré dl. Wallington
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Caliber Media Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

RLJ Entertainment

Distribuit in Romania de

PARLUX Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dido pe 30 Octombrie 2015 19:20
Un film neasteptat de bun!
Sinopsisul e sec si neinspirant!Este un film extrem de dur spre final dar calatoria celor patru,realist ecranizata, si dialogurile savuroase va vor satisface pe deplin.Recomand!
15 6
Theodor2011 pe 16 Noiembrie 2015 09:31
Review'ul contine spoiler!
O combinatie rara de genuri al acestui film (Western+Horror). Cu toate ca filmul dureaza 132 min nu plictiseste nici macar o secunda. Plin de suspans. Horror nu prea este. Cred ca cei de la IMDb au adaugat si horror avand in vedere sau tinand cont de modul in care sunt infaptuite acele crime de catre acele creaturi ''trogloditi', canibali si fara DUMNEZEU. Insa filmul da de inteles ca va avea o continuare. Deoarece acele 2 femele gravide (ca femei nu poti sa le spui) nu au fost omorate la final cand Arthur O'Dwyer, Samantha O'Dwyer si ajutorul de serif (batranul Chicory) au trecut pe langa ele la iesirea din acea pestera/grota din acel munte si au avut sansa inarmati fiind sa le omoare. Eu anticipez inca o parte cand progeniturile acelor creaturi vor cauta sa se razbune. De laudat sunt si prestatiile actorilor Patrick Wilson si Kurt Russell. GENUL FILMELOR WESTERN INCA NU A APUS cum cred… citeşte
12 6
radumradum pe 6 decembrie 2015 09:06
Toadere,povesteste-l tu pe tot !
Theodor2011 pe 6 decembrie 2015 10:01
radumradum, primul lucru care l-am facut cand am scris acest review a fost alerta de SPOILER. Asa ca n-ai de ce sa ma acuzi. Am impresia ca ori esti chior, ori nu stii sa citesti. Altfel nu imi explic cum n-ai citit/vazut alerta de spoiler.
alexcretu75 pe 15 Mai 2016 15:37
O surpriza foarte placuta. Ar trebui sa se mai combine aceste 2 genuri (horror si western).
7 4
eduard_ursuleanu pe 08 Iulie 2016 22:49
Horror de prost
Daca-ti place genul western, cauta altceva. Daca-ti place horror, la fel. Daca vrei sa vezi un film fara cap si coada, complet predictibil, cu niste peisaje varza si filmat in stil romanesc, cu incetinitorul, asta-i filmul tau. Filmul abunda in contradictii si nu explica nimic, nu exista propriu zis un gun fight, sau o scena de lupta bine regizata, dialogurile par scrise chiar de actori, in rulota, inainte de filmare. E incredibil cum actori mari, talentati, accepta sa apara in gunoaie ca asta.
4 14
MirceaPanaite pe 6 noiembrie 2017 01:10
Intr-adevar, daca te astepti la un western sau la un horror vei fi dezamagit pentru ca filmul transcende ambele genuri si rezultatul este extrem de original, desi sunt de acord ca nu toata lumea poate considera stilul filmului entertaining sau placut. Dar nu poti in niciun caz sa il numesti gunoi. Pentru mine a fost printre cele mai bune filme vazute in ultima perioada si dupa 2 ore si ceva, parca as mai fi vrut inca pe atat. Am inteles la ce te-ai referit cand ai zis "filmat in stil romanesc", dar asta a contribuit foarte mult la atmosfera filmului. Dialogul si modul in care a fost filmat si editat l-au ajutat sa iasa din cliseele western-ului. Overall, mi-a dat impresia ca e un cult classic in devenire. Este primul film al lui S. Craig Zahler si sincer, abia astept sa vad si cel de-al doilea film al lui si sa ii urmaresc activitatea in continuare.
Sorin87 pe 24 Decembrie 2016 12:56
Genul de film western care te tine in fata ecranului pot spune
3 2
bondarenko pe 10 Noiembrie 2016 17:33
Cred ca filmul nu e departe de realitatea de acum 100-200 de ani
2 2
gabriel_hanganu pe 06 Martie 2018 10:30
Extrem de prost
Scenariul si jocul actorilor sunt sub orice critica. Nu am vazut de mult un film atat de slab.
1 6
cezar_crucianu pe 03 Iulie 2016 18:56
merge
un western de vara care merita vazut, nu e cine stie ce actiune dar 80 la suta din filme sunt foarte slabe asa ca merge. Actiunea incepe frumos dar se perde pe traseu si se salveaza pe final. Merita vazut macar pentru peisajul de desert foarte real.
1 7
user-5bcfab9965006 pe 02 Noiembrie 2018 02:48
Mi-a placut. Il iau ca atare. M-a tinut atent si am trait emotiile alaturi de personaje.
0 0
Sheev12 pe 17 August 2020 07:11
Nimic nou sub soare
Nu vi-l recomand. Film slab, fad si nici chiar pentru pierdut vremea nu este prea bun.
Low-cost si neinspirat si nota de patru este pentru putinul pe care l-au facut actorii pentru acest film in care arama se da pe fata, ce-i drept, nu imediat, dar dupa prima jumatate de ora devine evident.
Lungimea de doua ore a filmului este nejustificata avand in vedere calitatea precara a filmului pe care doar actorii o mai ridica cu o octava din cloaca elucubranta.

0 1
vladalmond pe 18 Februarie 2016 01:07
Filmul a fost mult prea lung, din aceasta cauza cred ca si plictisitor pana in ultima jumatate de ora, cand a inceput sa se petreaca actiunea propriu-zisa si a devenit mai interesant. Nu l-as recomanda decat pentru jocul actorilor si atmosfera de western bine surprinsa.
0 11

Spune-ţi părerea despre Bone Tomahawk

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Bone Tomahawk
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells