Big Shots

(2007) - Serial TV

Big Shots

Poster Big Shots Poster Big Shots

Sinopsis Big Shots

Serialul arunca o privire in viata de zi cu zi a unui director executiv, James care este casatorit cu Stacey si are o viata linistita, pana cand afla ca sotia sa are o aventura. Duncan are o firma de cosmetice. El este divortat de Lisbeth. Brody a absolvit Harvard, dar acum isi petrece mai mult timp incercand sa-si faca nevasta fericita.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4
Michael Vartan Michael Vartan James Walker Christopher Titus Christopher Titus Brody Johns Emmanuelle Vaugier Emmanuelle Vaugier Wanda Barnes (1 episode, 2007)
Charisma Carpenter Charisma Carpenter Janelle Johns (2 episodes, 2008) Nia Long Nia Long  Katie Graham (11 episodes, 2007-2008) Dylan McDermott Dylan McDermott Duncan Collinsworth
Elisabeth Röhm Elisabeth Röhm Alex Mason (3 episodes, 2007) Beth Riesgraf Beth Riesgraf James's date (1 episode, 2007) Peyton List Peyton List Cameron Collinsworth
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Television

Distribuitorul international

American Broadcasting Company (ABC)

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 19 Februarie 2012 19:27
Un serial bun despre ceva drame.Imi place mult cum joaca Michael Vartan
1 0
alex_il_fenomeno pe 24 Februarie 2012 17:55
este un serial interesant , care se prezinta in conditii extrem de bune , cu actori de marca si povesti noi si captivante de fiecare data . am urmarit si eu cateva episoade si nu am nimic sa ii reprosez , intrucat reuseste sa surprinda cu orice ocazie prin ceva nou . cred ca merita urmarit de oricine este in cautarea unor povesti de viata , si nu numai .
0 0

Spune-ţi părerea despre Big Shots

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells