Being Human

(1994)

Călător prin timp

Poster Being Human Postere Being Human

Sinopsis Being Human

Mai mult

Filmul prezintă cinci povești. Fiecare poveste se petrece în câte o perioadă diferită, iar toate îl au în centru pe Hector (Robin Williams), un bărbat din clasa de mijloc cu ceva probleme. În Era Bronzului, Hector se luptă să supraviețuiască atacurilor barbare, apoi bărbatul ne este prezentat în perioada romanilor, Evul Mediu, secolul al 16-lea, și - la sfârșit - în zilele noastre, înfățișând un tată divorțat încercând să obțină iertarea copiilor lui. Intenția filmului…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Produs de

BSB

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 27 August 2014 02:23
Suferinta ne defineste ca oameni!
Tocmai ce am vizionat acest proiect cinematografic, pentru ca asta e in realitate, film fiind prea mult spus. Lipsa actiunii, a unui fir narativ cursiv, concentrarea doar pe trasaturile caracteristice umanului, fac din lungmetrajul acesta o interesanta experienta in fata televizorului pentru un privitor ce vrea sa incerce pe pielea altuia elementele care ne definesc ca oameni.
Alegerea barbatului, ca arhetip uman se face probabil dintr-un considerent biblic, plecand de la legenda creationista unde barbatul este primul creat, ulterior "din el" creata femeia; deci toata faptura umana, (barbati sau femei), sunt din aceeasi plamada.
Astfel se explica si titlul filmului "Being Human", chiar daca pe tot parcusul peliculei se foloseste termenul de "Barbatul".
Povestirile distincte, fara nicio legatura intre ele, (cu atat mai putin sa fie vorba de reincarnare asa cum se mai… citeşte

5 0
diasme pe 20 Martie 2013 14:57
Merita vazut!
Vad ca filmul e foarte vechi si pana acum nu are nicio parere. L-am vazut aseara pe HBO si mi-a placut. Mi se pare un film foarte bun care pune in scena probleme cotidiene ale oamenilor de rand specifice anumitor perioade cheie din istoria omenirii. E o succesiune de povesti ale lui "Hector" plimbat de-a lungul istoriei pana in perioada moderna.
1 2

Spune-ţi părerea despre Being Human

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Being Human
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells