Beckett

(2021)

Beckett

Poster Beckett Poster Beckett

Sinopsis Beckett

Beckett SUB

În urma unui tragic accident de mașină petrecut în Grecia, Beckett, un turist american, se trezește în mijlocul unei periculoase conspirații politice și este nevoit să fugă ca să scape cu viață.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Born to Be Murdered

Produs de

Frenesy Film Company

Distribuitorul international

Netflix

Părerea criticului

StefanDo pe 07 August 2021 19:54
Action thriller-ul Beckett a deschis miercuri seara festivalul de la Locarno, iar de vinerea viitoare va fi disponibil pe Netflix. Românii care apreciază atât de mult Grecia ca destinaţie de vacanţă au toate şansele să se lase cuceriţi de acest film care arată cum un sejur perfect a doi îndrăgostiţi se poate transforma, într-o fracţiune de secundă, într-un calvar insuportabil. Iată mai jos ce ne-a plăcut nouă la acest thriller al foarte tânărului (34 de ani) regizor italian Ferdinando Cito Filomarino.

În centrul atenţiei este John David Washington, fiul lui Denzel Washington devenit star peste noapte datorită lui Tenet, dar de văzut şi în BlacKkKlansman. Acesta îl joacă pe Beckett, simplu turist american venit cu iubita (Alicia Vikander) în Atena. Alungaţi din capitală de protestele masive provocate de o posibilă schimbare de putere la nivel… citeşte

2 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
natalia_castego pe 30 August 2021 01:19
Sincer, mie mi-a plăcut. Merita o vizionare. A fost interesant.
2 1
Sukosdgeo pe 27 August 2021 01:00
Merită vizionat, are suficient suspans, acțiune și o poveste care se poate întâmpla oricui .
2 1
hitman78 pe 16 August 2021 20:48
Beckett e un fel de John Mclane ba chiar mai mult,el fiind un tip obisnuit si nu politist ca protagonistul din seria Die Hard.Pur si simplu ma intrebam cat mai poate omul asta sa incaseze m-a dus cu gandul si la Evadatul cu Harrison Ford.Cu toate exagerarile lui filmul mi-a placut si prestatia lui John D.Washington e foarte convingatoare si in unele scene am vazut ceva din carisma tatalui sau.
1 2

Spune-ţi părerea despre Beckett

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells