Avenue 5

(2020) - Serial TV

Avenue 5

Poster Avenue 5 Postere Avenue 5

Sinopsis Avenue 5

Avenue 5

Cu Laurie în rolul căpitanului Ryan Clark și Josh Gad în cel al miliardarului Herman Judd, Avenue 5 promite aventuri pline de umor și de neprevăzut, ivite la bordul unei nave spațiale turistice, ce se defectează în plină călătorie. Serialul navighează printre disperarea celor aflați la bord și ridicolul conflictelor iscate, pe măsură ce sunt căutate soluții de a face față teribilei situații și de a repara nava pentru continuarea călătoriei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
4 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Hbo Max
Hugh Laurie Hugh Laurie Ryan Clark Suzy Nakamura Suzy Nakamura Iris Kimura Rebecca Front Rebecca Front Karen Kelly
Zach Woods Zach Woods Matt Spencer Josh Gad Josh Gad Herman Judd Lenora Crichlow Lenora Crichlow Billie McEvoy
Kyle Bornheimer Kyle Bornheimer Doug Matthew Beard Matthew Beard Alan Lewis Himesh Patel Himesh Patel Jordan Hatwal
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Home Box Office (HBO)

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Oana_S pe 19 Februarie 2020 13:18
Hugh Laurie pierdut in spatiu
Laurie și restul distribuției (inter)stelare a serialului Avenue 5 îți vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe buze. Laurie îl interpretează pe căpitanul navei de croazieră spațială Avenue 5, un bărbat cu talentul mult-apreciat de a-l liniști chiar și pe cel mai arțăgos pasager. Nava spațială este deținută de un miliardar infantil Herman Judd și tot iadul se delănțuie atunci când o anomalie gravitațională îi abate de la traiectorie și transformă voiajul lor interplanetar de opt săptămâni, într-o călătorie epică de trei ani. Cteste mai mult:
https://filmserial.home.blog/2020/02/19/avenue-5-hugh-laurie-pierdut-in-spatiu/

1 2
Costirik pe 10 Februarie 2021 02:32
Parca ar fi personaje din operele lui Caragiale. Daca am coloniza spatiul, serialul demonstreaza ca prostii sunt la fel peste tot :)) Si din pacate ii eclipseaza pe cei care au ceva creier si bun simt. Nu se rade in hohote pentru ca domina comicul de absurd, e o oglinda a societatii, iar in general multi nu inteleg sau nu vor sa-si vada propriile meschinarii.
0 0
elianna pe 21 Iulie 2020 17:00
Serialul este o satira politica, nu o comedie usoara sau SF. Face referire la organizarea sociala a lumii in care traim - liderii care ne conduc sunt numiti pe criterii de carisma, nu de profesionalism, adevaratii profesionisti nu sunt valorizati, lumea e la cheremul bogatasilor care iau decizii in functie de capriciile personale, intilnim mult haos, absurd si prefacatorie. Umorul e sec, englezesc, subtil uneori, asa ca nu se ride in hohote.
0 1
dmsteaua pe 10 Martie 2020 10:28
Mie mi se pare un monument de cretinism,fără nicio urmă de umor. Dialogurile sunt idioate,glumițele absurde,actorii parcă fac mereu improvizație. Scenariul este pur și simplu retard,nu-mi dau seama dacă l-a scris un copil sau un idiot. N-am reușit nici măcar o grimasă de zâmbet,doar plictiseală și iritare că mi-am pierdut timpul cu așa mizerie.
0 3

Spune-ţi părerea despre Avenue 5

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells