Păreri Apartment Hunting

(2000)

Dragoste in fuga mare

Ordonează după
Vegetarian pe 14 Decembrie 2010 12:37
. ..Pt femei nu conteaza cum arata un barbat , ci cum miroase . Un barbat nu trebuie sa se parfumeze la prima intalnire . Daca pielea lui degaja un miros de alcool , otet etc , degeaba il acopera cu parfum . Mai devreme sau mai tarziu va fi evitat .. O femeie atrasa de mirosul natural al unui barbat se va intoarce de la mii de km la barbatul favorit . Cel putin asa este in filmu asta .
. . . Cum sa faca un barbat o femeie sa vrea sa il cunoasca ? Dupa saptamani de comuncari cu o femeie , ce face un barbat daca o invita acasa la el si ea il intreaba `` De ce ? `` . Care ar fi raspunsul corect ?
. .. Pt sefi de reviste care isi simt functia amenintata de subalterni ambitiosi . Se poate scapa de acestia promitand subalternului avansarea , dupa ce face un reportaj despre intalnirile prin telefon , despre femeile de la matrimoniale .. Daca incalca regulamentul si se intalneste… citeşte

0 0
kraker pe 14 Decembrie 2010 00:59
da si nu
este interesanta ideea pe care a incercat o Bill Robertson dar nu prinde publicul, e cam detasant filmul, va recomand sa vedeti si comedia romantica you again, am vazut o de curand si mi-a placut la nebunie, un film care te binedispune, te prinde si nu iti mai da drumu
0 1

jinglebells