The Secret Life of the American Teenager

(2008) - Serial TV

Viata secreta a unui adolescent

Poster The Secret Life of the American Teenager Postere The Secret Life of the American Teenager

Sinopsis The Secret Life of the American Teenager

Mai mult

Amy Jeurgens (Shailene Woodley) este o liceana tipica din orice punct de vedere, exceptind faptul ca este insarcinata si are viata data peste cap. Traieste un calvar si tocmai cind toate lucrurile par sa mearga cel mai prost, in viata ei apare Ben, care se indragosteste de ea si o va ajuta sa treaca peste aceste momente. Acest serial priveste viata mai multor adolescenti in liceu, intr-o maniera captivanta si romantica.

Primul sezon se concentrează asupra…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: cristivmd, diasme
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Produs de

Brendavision

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Disney-ABC Domestic Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 12 Octombrie 2011 02:05
Ne distram (sau nu) in tabara de muzica sau la vreo petrecere (tema favorita a filmelor americane) cu alcool, droguri si sex, constatam apoi ca distractia nu mai e distractie cand fetele raman insarcinate (in liceu, deci 14-18 ani). Se transforma brusc in eroine pe de o parte si tarfulite pe de alta si la fel de brusc deschid ochii si vad imaginea mai in profunzime: o sa ma vorbeasca toti colegii, toti profesorii, rudele, vecinii, prietenii. O sa pastrez copilul, iar parintii deveniti bunici vor avea grija de el. Eu imi vad mai departe de scoala, de joaca, de distractie, de VIATA si copilul creste oricum de la natura. Nicio secunda nu am gandit INAINTE ce presupune un copil, in special la varsta la care mama este inca un copil. Bani, timp, spatiu, alte resurse pentru crestere si educatie.
Asta ne invata TOATE filmele americane. Nu este un subiect de fictiune. La ei asta se… citeşte

2 1
zdraveius pe 16 octombrie 2011 21:09
Barfa si cele mai urate si ascunse obiceiuri si convingeri ridicate la rang de arta, puse pe un soclu ca sa poata fi vazute de toata lumea, sa poata fi sursa de inspiratie si sa devina obiceiul si convingerea tuturor. Aceleasi dialoguri, scenariul plafonat de la primele episoade. La fiecare secventa se vorbeste despre sex intr-un fel sau altul. Nimeni nu vrea sa faca sex si toata lumea se combina cu toata lumea. Ami trece succesiv din postura de victima in cea de eroina si inapoi la victima. Se plange intr-una ca are numai 15 ani si vrea sa isi traiasca viata de adolescent, insa nu prea poate pentru ca a devenit mama. Placerea de cateva secunde s-a transformat intr-o povara si uite-asa i s-au desfundat simturile si cunostintele. Sunt la episodul 5 sin sezonul 2 si asta va fi si ultimul. O zeama lunga, siropoasa, o ciorba reincalzita din care nu prea ai ce sa apreciezi. ABC Family e faimos pentru asemenea seriale maraton prin care isi "controleaza" publicul si ii atrage atentia de la viata lor - de multe ori asemanatoare cu ce vad in filmele astea. Se regasesc intr-o anumita masura in povestile astea si mai trece o seara in care mananca floricele si adorm incaltati.
zdraveius pe 19 octombrie 2011 02:18
M-am aflat in treaba... si ma afund de tot. As zice ca scenarista Brenda Hampton isi topeste niste frustrari ale adolescentei si nu numai. Din postura in care ea a suferit in perioada liceului din cauza ca toata lumea se iubeste cu toata lumea si ea doar... observa si inghite in sec, scrie un scenariu gretos si alambicat. As spune ca povestea ei este cea a lui Amy pana la un moment dat. Nici copiii de la cercul de filosofie nu sunt atat de preocupati de povestea telenovelistica pe care o vedem aici. Nu la varsta de 16 ani. Repetarea obsesiva a cuvantului sex si modelarea impresiei ca toata lumea o face cu toata lumea este o alta problema, zic eu, evidenta, pe care doamna scenarist inca o are. Parintii personajelor principale, chiar daca nu se cunosc, atunci cand se intalnesc pentru prima oara, isi toarna unul altuia povesti si secrete de-ale lor sau de-ale copiilor lor de parca s-ar cunoaste de 3 generatii. Nu exista intimitate, nu exista discretie, nu exista sa nu se afle TOTUL. Se accentueaza si faptul ca religia unora ii obliga sa faca sau sa nu faca anumite lucruri, insa degeaba, pentru ca intr-un episod viitor nu mai are importanta. Aceeasi doamna scenarist a scris si 7th Heaven, care nu este departe de reteta de aici, desi a fost mai profund si cu influente de comedie. Ma intreb ce ar avea de invatat adolescentul american, plin de hormoni si fara prea multa constiinta sau gandire de la acest gen de seriale?
daiana00 pe 09 Aprilie 2011 21:56
Mie mi s-a parut chiar bun,exceptand unele lucruri care sincer sunt prea siropoase..gen.. fazele cand iubitul lui Amy (imi sta pe limba numele) vroia sa o ceara in casatorie de la primele intalniri si etc.Adica e dragut dar parca tot mai mult ne place realitatea.Dar te captiveaza in orice caz.
2 1
AimeeLov pe 25 iulie 2011 15:43
Da si pe mine ma enerva..Era stresant rau..Una, doua: "Eu te iubesc!Casatoreste-te cu mine! " Mai statea un pic:"Dar eu te iubesc", "Ne-am putea casatorii":))
feel63x pe 28 ianuarie 2014 23:11
De fapt asta a vrut sa scoata in evidenta,chiar creatorul serialului.Ca,in loc sa fie ce trebuie sa fie(liceul),de fapt e..o adunatura de hormoni-zati.Ce vorbeau ei cu consilierii..si ce-ar fi trebuit sa vb de fapt..Asta e tendinta..in lume.La noi..e presarata cu ..manele.2 lucruri sunt PRIMORDIALE in lume si ca dorinta..IMEDIATE:Sexul si Banii multi.
cristivmd pe 04 Iulie 2011 20:24
Dragutz serial
m-am uitat si eu din criza de seriale bune (in special cu adolescenti) la primul episod,dupa care cu o mic interes la al doilea si dupa am fost captivagt din ce in ce mai mult... am ajuns acum la sezonul 2....AM DEVENIT DEPENDENT si la sigur o sa-l privesc tot...recomand..
1 0
cristivmd pe 10 septembrie 2011 02:49
sezonul 3 ...e si mai bun chiar....pacat ca se temina cam trist :(
emmx_emm pe 16 martie 2014 08:40
Pe ce site ai văzut serialul?
andreea_agliceriu pe 10 Decembrie 2015 19:51
..
Pe ce site pot vedea serialul ? nu gasesc nici unde
0 0
deni_denisa0000 pe 08 Ianuarie 2014 20:50
denizutza
unde pot sa vad si eu serialul subtitrat??? l-am cautat si nu l-am gasit....
0 0
linde-mona pe 25 Iunie 2013 01:00
Bunicel
Un serial bunicel, insa lipsesc acele momente captivante care te fac sa astepti cu nerabdare urmatorul episod.Totusi, pentru tema abordata, il recomand. Trateaza o problema foarte des intalnita si incearca sa "educe" adolescentii. Insa si aici gasesc un mare minus: parca e extrem de focusat pe tema, iar celelalte probleme sunt pur si simplu ocolite. Mi-ar fi placut sa vad uneori si alte discutii intre personaje.
In concluzie, este un serial bunicel.

0 0
oanaaremere pe 30 Septembrie 2012 20:29
buna eu am incercat sa urmaresc serialul.am vazut cateva episoade dar unde il urmarea nu se mai punea si subtitrarea ..voi unde l-ati urmarit?
0 0
diasme pe 2 octombrie 2012 15:30
eu m-am uitat la el fara subtitrare..
teutsa pe 20 august 2013 03:45
eu nu reusesc sa.l urmaresc nicaieri daca afli spune.mi si mie te rog
AimeeLov pe 25 Iulie 2011 15:44
Un serial interesant ..Cu o poveste care a mai fost abordata inainte...
0 0

Spune-ţi părerea despre The Secret Life of the American Teenager

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Secret Life of the American Teenager
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells