After Love

(2020)

După dragoste

Poster After Love Postere After Love

Sinopsis After Love

After Love

In orașul-port Dover, Mary Hussain se trezește dintr-o dată văduvă în urma morții neașteptate a soțului ei. La o zi după înmormântare, ea descoperă că el are un secret la doar douăzeci și una de mile peste Canalul Mânecii, în Calais.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dragos.87
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

The Bureau, BBC Films

Distribuitorul international

Rézo Films

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c9f8c2e87074 pe 03 Februarie 2022 01:54
Interesant studiu psihologic comportamental al doua femei ce iubesc ,din ipostaze diferite evident- una soție alta amanta- același bărbat, un pakistanez musulman. Modul lor de reacție,trăirile lor sunt date de tipul de iubire: devotament absolut, iubire aproape mistica, încredere oarba pt Mary și iubire interesata care sa rezolve în principal situația copilului rezultat din relația lor adulterina pt Genevieve. Sigur ca la un moment dat apare ciocnirea agravata și de suferință copilului. F bine conceput filmul, regizorul este un fin psiholog. Nu mai zic de fotograf extrem de talentat. M-a uimit cât de patrunsa de islam poate deveni o femeie de alta religie convertita în urma căsătoriei. F bine a jucat mai ales Mary. Excelenta actrița. Recomand.
1 0
blacksea_rider pe 29 Ianuarie 2022 20:34
Mary(Joanna Scanlan), este o femeie care s-a convertit la islam când s-a căsătorit cu soțul ei, Ahmed.Cuplul locuiește în Dover unde el este căpitan de feribot, deseori plecat,făcând curse peste Canal,în Calais. Când Ahmed moare dupa unui atac de cord, Mary găsește în portofelul lui Ahmed o carte de identitate franceză cu fotografia unei femei blonde,Genevieve, împreună cu adresa ei din Calais. Așa că Mary decide s-o întâlnească."The Guardian"
1 0
lili22 pe 29 Ianuarie 2022 22:59
O poveste putin credibila, dar sa admitem ca femeile aflate intr-o relatie toxica sunt in stare de multe.
1 1
elianna pe 29 Ianuarie 2022 22:21
Dupa ce sotul ei moare brusc, Mary afla de existenta unei alte femei in viata lui, impreuna cu care are si un copil. O poveste credibila si convingatoare, cu mai putine vorbe si mai multa emotie.
0 0

Spune-ţi părerea despre After Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells