Adulthood

(2008)

Adulthood

Poster Adulthood Poster Adulthood

Sinopsis Adulthood

Adulthood Sam Peel tocmai si-a ispasit pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru o crima pe care a comis-o cand era inca un adolescent. Acum este din nou liber, dar realizeaza foarte repede ca viata de afara este mai grea decat cea din inchisoare. Totul s-a schimbat, iar tanarul nu-si mai poate gasi locul si nu se mai poate adapta. Insa cea mai mare incercare este faptul ca trebuie sa-i infrunte pe cei care inca vor razbunare pentru victima.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Cipher Films

Distribuitorul international

Independent

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adrianbuzoianu pe 15 Aprilie 2009 13:15
Un film ce pare la prima vedere vulgar. Dar cum oare poate fi un film ce-si doreste sa evidentieze viata dura a strazii, viata asa cum multi dintre noi nu o cunoastem ? Poate fi chiar o lectie de viata pentru multi din cei care-l vizioneaza.
3 0
ECSMC pe 28 Februarie 2012 16:16
RapMC
Frate! filmu asta e realitatea actuala 100% este un film reusit, actorii au jucat foarte bine, este primul film in care se folosesc cuvinte obscene (realitatea asa cum e) si + momentele in care iti creste tensiunea sunt prea tari .Sfat: Nu te uita la film daca nu esti tot una cu acest film.
2 1
luciivan pe 12 Aprilie 2010 23:15
un film destul de vulgar... suna foarte ciudat limbajul britanic al vagabonzilor din UK. cel putin eu...am avut o titrare foarte "porcoasa"... e un film interesant... dar de multe ori l-am asemanat cu un teatru... poate daca era facut de hollywood iesea ceva mai de calitate...dar BBC.... ca de obicei... scoate un film foarte brut si sters... nota 6
1 1
bogdanuuu pe 22 august 2010 13:44
Gresesti foarte mult asemanandu'l cu un teatru.Asta e realitatea pura.Mie mi se pare o lectie de viata acest film si nici decum un film brut si sters:P..dar fiecare cu parerile lui:)
andreasgeorge pe 14 Mai 2013 15:41
andreas
un film cu scursori, despre scursori si ... pentru scursori ...
cu timpul societatea le va elimina definitiv . si pe cei din film dar si pe cei din fata ecranelor ce "savureaza" asemenea "capodopere".

1 2
rob1cul pe 16 ianuarie 2015 02:36
"andreasgeorge pe 14 Mai 2013 15:41 andreas un film cu scursori, despre scursori si ... pentru scursori ..." Deci 1, 2, de 3 ori ai scris aceelasi cuvant gresit. Se scrie "SCURSURI' Cum tu speri, cu timpul, ca orice societate le va elimina definitiv, altii cum sunt eu SPERAM ca, cu timpul, toti ANALfabetii vor scrie CORECT, macar in limba lor materna. Cat despre film, fiecare are dreptul la o parere despre el. Fiecare cu cei place. Filmul nu poate fi numit chiar capodopera, dar este foarte ok. Arata realitatea dura de pe strazi. Cu bune si cu rele. Cu injuraturi, cuvinte porcoase si multe altele. Sunt sigur ca tu niciodata nu ai folosit vreun cuvant porcos care incepe cu p in viata ta, cum sunt sigur ca iubesti serialul de la TV, Las Fierbinti sau "legenda" emisiune Un Show Pacatos. Alea le consideri capodopere, iar acolo nu te deranjeaza cuvintele porcoase si "scursOrile". :) Nu incerca sa minti ca nu te uiti pt ca te-am aflat.
SoKaT pe 13 Decembrie 2010 16:24
foarte misto filmul , intodeauna mi-au placut filmele astea cu negrii de cartier ! nota 9 !!!
0 0
rob1cul pe 16 Ianuarie 2015 02:36
"andreasgeorge pe 14 Mai 2013 15:41
andreas

un film cu scursori, despre scursori si ... pentru scursori ..."
Deci 1, 2, de 3 ori ai scris aceelasi cuvant gresit. Se scrie "SCURSURI'
Cum tu speri, cu timpul, ca orice societate le va elimina definitiv, altii cum sunt eu SPERAM ca, cu timpul, toti ANALfabetii vor scrie CORECT, macar in limba lor materna.
Cat despre film, fiecare are dreptul la o parere despre el. Fiecare cu cei place.
Filmul nu poate fi numit chiar capodopera, dar este foarte ok. Arata realitatea dura de pe strazi. Cu bune si cu rele. Cu injuraturi, cuvinte porcoase si multe altele.
Sunt sigur ca tu niciodata nu ai folosit vreun cuvant porcos care incepe cu p in viata ta, cum sunt sigur ca iubesti serialul de la TV, Las Fierbinti sau "legenda" emisiune Un Show Pacatos. Alea le consideri capodopere, iar acolo nu te deranjeaza… citeşte

0 1
claudiu11re pe 17 Aprilie 2011 23:04
nush fratilor cum vi sa parut voua filmu dar mie mi sa parut o capodopera ma jur e cel mai tare film posibil si kidhood si adulthood e mai mortal
0 1
marutzu87 pe 14 Ianuarie 2011 23:32
e un film foarte bun...chiar merita vazut..iar povestea este....fantastica...

chiar merita vazut acest film..

0 1

Spune-ţi părerea despre Adulthood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Adulthood
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells