Abigail

(2024)

Abigail

Poster Abigail Postere Abigail

Sinopsis Abigail

Abigail SUB

După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.1
Abigail (2024)
Abigail
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

Project X Entertainment, Radio Silence Productions, Wild Atlantic Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 18 Aprilie 2024 13:00
Colți de lapte
O balerină de 12 ani este răpită. Vampiroaica, interpretată de Alisha Weir, prinde cu adevărat viață doar atunci cînd se holbează sau își urmărește prada, o dulceață de copil. Avem parte de scene de acțiune prea coregrafiate, rigide și filmate înainte de tot ceea ce se mișcă pe pînză, o groază geometrică cuplată cu tăieturi lipsite de naturalețe. Colții arată impecabil, sîngele curge printre scaune, dar restul exercițiului este unul convențional.

Nu înțeleg motivul pentru care Abigail este balerină și nu patinatoare. Dacă baletul înseamnă ceva pentru cineva, trebuia să fim anunțați, specificitatea ar fi ajutat. Fără o poveste solidă în spate și niciun moment cu adevărat satisfăcător pe care să se bazeze, filmul este departe de a sparge clasamentul producțiilor clasice de groază. Abigail este marginalizată de un complot… citeşte

1 2
dany6960 pe 21 Aprilie 2024 13:25
Cea mai smechera comedie horror vazuta in ultima vreme. Dialoguri haioase si multe intorsaturi de situatie. Un film pentru care nu-ti pare rau ca dai banii, in care o fetita de 12 ani, si balerina pe deasupra, e rapita de 6 nelegiuiti fara ca ei sa stie ca ea ascunde un secret teribil: e vampiroaica.
0 0

Spune-ţi părerea despre Abigail

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells