Abigail

(2024)

Abigail

Poster Abigail Postere Abigail

Sinopsis Abigail

Abigail SUB

După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Abigail (2024)
Abigail
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

Project X Entertainment, Radio Silence Productions, Wild Atlantic Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Abigail

Weekend premieră (15.04.2024)
  • Loc 3
  • Spectatori 7.982
  • Încasări (RON) 263.451,83
Total
  • Spectatori 7.982
  • Încasări (RON) 263.451,83
  • Încasări (USD) 56.429,38

Părerea criticului

StefanDo pe 23 Aprilie 2024 11:28
Abigail: cu poantele (şi incisivii) pe jugulară
Este aproape imposibil să mai inventezi ceva în materie de horror (şi cinema în general, de altfel) şi Abigail nu face acest lucru, dar combină inedit câteva elemente familiare, ajungând să-şi împroaşte eficient publicul cu gore inventiv pentru ca o vizionare la cinema să fie o experienţă plăcută. Asta dacă îţi plac horror-urile. Dacă nu îţi plac (şi dacă eşti minor şi ignori rating-ul), s-ar putea ca Abigail să îţi ofere mai mult decât îţi doreşti.

În urmă cu exact trei decenii, Kirsten Dunst (actriţa e acum pe ecrane în violentul Civil War) devenea o celebritate globală după apariţia ei în rolul Claudiei, "pupila" cuplului de vampiri interpretaţi de Brad Pitt şi Tom Cruise în Interviu cu un vampir. În Abigail avem parte de o versiune hardcore a acestui tip de personaj: un vampir cu aspect de copil, a cărui inocenţă aparentă… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 21 Aprilie 2024 13:25
Cea mai smechera comedie horror vazuta in ultima vreme. Dialoguri haioase si multe intorsaturi de situatie. Un film pentru care nu-ti pare rau ca dai banii, in care o fetita de 12 ani, si balerina pe deasupra, e rapita de 6 nelegiuiti fara ca ei sa stie ca ea ascunde un secret teribil: e vampiroaica.
1 0
R_Afc pe 18 Aprilie 2024 13:00
Colți de lapte
O balerină de 12 ani este răpită. Vampiroaica, interpretată de Alisha Weir, prinde cu adevărat viață doar atunci cînd se holbează sau își urmărește prada, o dulceață de copil. Avem parte de scene de acțiune prea coregrafiate, rigide și filmate înainte de tot ceea ce se mișcă pe pînză, o groază geometrică cuplată cu tăieturi lipsite de naturalețe. Colții arată impecabil, sîngele curge printre scaune, dar restul exercițiului este unul convențional.

Nu înțeleg motivul pentru care Abigail este balerină și nu patinatoare. Dacă baletul înseamnă ceva pentru cineva, trebuia să fim anunțați, specificitatea ar fi ajutat. Fără o poveste solidă în spate și niciun moment cu adevărat satisfăcător pe care să se bazeze, filmul este departe de a sparge clasamentul producțiilor clasice de groază. Abigail este marginalizată de un complot… citeşte

1 3

Spune-ţi părerea despre Abigail

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells