A Summer Romance

(2019)

O idilă estivală

Poster A Summer Romance Poster A Summer Romance

Sinopsis A Summer Romance

O idilă estivală prezintă povestea lui Richard Belmont (Ryan Paevey), care zboară în Montana pentru a cumpăra o fermă aflată în insolvență, de la o tânără singură. Ferma din Montana este moștenirea Samanthei Walker (Erin Krakow), care nu intenționează să renunțe ușor la ea. Pe măsură ce începe să negocieze pentru teren, Richard realizează că este posibil ca oferta să includă și inima proprietarei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

AKA

  • Románc a hegyek között

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 18 August 2022 02:25
Frumos
Mi-a plăcut foarte mult,are o poveste atât de frumoasă și cu multe momente plăcute încât nu-ți dorești sa se mai termine..Actorii din rolul principal sunt foarte carismatici iar chimia dintre ei se simte cel mai bine..Îl recomand fără nici o ezitare..!
0 0
forever_young_ pe 03 August 2020 17:28
BUN !
Un film de weekend bine venit cu o povestioara simpla dar cursiva plina de romantism !
0 0
bainca pe 03 August 2020 12:34
Nota 8 frumos , actori superbi
L-am vazut ieri .Un Film chiar placut de urmărit , de la Hallmark , relaxant ,liniștitor perfect pentru o zi de weekend plus un strop de romantism .Ambii actori au jucat niste personaje chiar simpatice si il prefer in mod special pe Ryan Paevey ( actorul asta nu poate fii mai frumos , atat de sexy chiar si cowboy ) si actrita simpatica de asemena cu un personaj diferit si chisr placut .Peisaje superbe de la tara si poveste frumoasa actiune ok .Merita vazut si din partea mea are 8 pentru toate cele mentionate plus actorii .
0 0

Spune-ţi părerea despre A Summer Romance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells