A Perfect Pairing

(2022)

A Perfect Pairing

Poster A Perfect Pairing
  • Durata

    101 minute
  • Rating

Sinopsis A Perfect Pairing

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 01 Iunie 2022 23:21
Foarte frumos
Un film foarte reușit,are o poveste care se desfășoară într-un cadru rustic cu multe peisaje si cadre care îți oferă o liniște sufleteasca extrem de buna..Actorii mi-au plăcut foarte mult,s-a simțit o putere de chimie extraordinara intre cele doua personaje principale care au dat de asemenea un mare plus filmului prin carisma lor desăvârșită..Un film marca Hallmark distribuit de Netflix care merita toată atenția,recomand neapărat!
2 1
missaiwi pe 28 Octombrie 2022 22:13
O idila excelenta intr-un cadru pitoresc. Povestea are sare si piper dar, in sensul bun, e pudrata abundent de un romantism elegant si cuceritor, pus in evidenta de cei doi actori talentati si frumosi din rolurile principale.
A fost o relaxare si o placere maxima sa vizionez acest film care,a reusit sa ma teleporteze in amintiri trecute si trairi actuale, dandu-mi o stare in care sa ma simt minunat.
Il recomand tuturor si mai ales inimilor care nu au varsta !

1 0
tony_mondyalu pe 01 August 2022 20:46
o comedie romantica foarte relaxanta, cu happy end ca de obicei, care te face sa te relaxezi la maxim si sa te bucuri de aceasta pelicula, recomand
1 1
mihaelatb pe 03 Iunie 2022 12:18
spoiler alert
Iarasi povestea cu corporatista, aici eonolog foarte bun, care lasa totul pentru a se duce unde si-a intarcat mutu iapa, sau oaia. Povestire cu nuante de SF, caci nimeni nu se duce si se apuca de munci agricole, destul de dure, cand pana atunci nu pusese piciorul in vre-o ferma. Doar daca testul de trecere la budism si initiere prevedea si aceste munci, pentru iluminare!
0 4
bainca pe 8 august 2022 16:08
fiinta inchisa fara nici un fel de sentiment , si mai si te numesti femeie , tineti parerile de 2 lei pentru tine si evita filmele de dragoste si romantism pentru ca esti total paralela se vede ca esti o frustrata care nu a avut parte de nimic , si mai si va uitati la filme de dragoste , si care nu sunt pe genul vostru , unii asa zisi utilizatori de aici , se vede ca va place masochismul . Nu va place genul , criticati dar tot va uitati la toate la rand , curiozitatea poate mai mult decat capul

Spune-ţi părerea despre A Perfect Pairing

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells