A Boy Called Christmas

(2021)

Un băiat numit Crăciun

Poster A Boy Called Christmas Postere A Boy Called Christmas

Sinopsis A Boy Called Christmas

A Boy Called Christmas trl DSUB

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat, pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Ein Junge namens Weihnacht
  • Un bambino chiamato Natale

Produs de

Blueprint Pictures, Netflix

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danutza_cs pe 28 Noiembrie 2021 21:09
Un film frumos de vazut in zilele de Craciun impreuna cu copiii. Foarte multe adevaruri si mesaje strecurate in replicile din film... "Imposibilitatea este doar o posibilitate pe care inca nu o intelegi". "Pretul platit pentru iubire este suferinta. Si merita platit de un milion de ori..." Recomand!
4 0
Smrs pe 14 Decembrie 2021 01:35
Slab.
Puteți să mă „hăituiți” cât vreți, dar filmul e atât de slab încât s-ar plictisi la el și un elev de școală primară. Nu neg că e posibil să fi avut un alt impact dacă îl vedeam pe o vreme de ninsoare ca-n povești ori în perioada Crăciunului, însă cred că prea puțin ar fi fost și atunci. Sunt de acord că e o nișă pe care nu prea mai ai ce să inventezi, chiar dacă Klaus cel recent ne dă curajul să sperăm și sunt de acord că nimic nu va egala Grinch-ul sau seria Singur acasă pentru sentimentul acela pe care îl oferă de Crăciun, însă filmul ăsta este forțat și penibil. Ca să nu mai zic că în ultima vreme există o prea multă magie inserată și tendință de basmificare a acestui eveniment real și important pentru mulți dintre noi, cum e Crăciunul. Ok, dă bine când e spus sub forma unei povești, dar când nu te mai folosești de… citeşte
3 3
lito pe 28 Noiembrie 2021 16:11
Excelent de vazut intr-o dupa amiaza de iarna in familie . Un film facut in 2021 despre magia de Craciun care aduce o poveste noua . Am fost sceptic inainte de vizionare ,mi se parea ca urmeaza ceva vechi ambalat in hi-techul de azi, dar m-a surprins placut . O explicatie despre film inr-o fraza poate fi spoiler ,asa ca va las sa descoperiti singuri frumusetea filmului
2 1
xerses pe 11 Decembrie 2021 23:40
Te uiti la acest film ca la o poveste din 1001 de nopti. Este cu magie si poveste cu talc.
2 3
matew10 pe 16 Mai 2022 15:04
Are anumite secvente interesante, se vede ceva ingeniozitate la regizor, măcar sa capteze puțin atenția, mai bun decât o copie proasta a unei pelicule celebre. Acest film nu se ridica la nivelul filmelor de tip: "Miracolul de pe strada 34" ; "A Christmas Carol" sau seria "Singur acasă 1-3".
1 1
Costirik pe 25 Noiembrie 2021 23:12
Ma asteptam sa fie o nestemata aparuta de nicaieri, gen Klaus in 2019. Nu e chiar asa,nu are ceva deosebit sau memorabil, dar e un film bunicel, magic, placut de urmarit.
1 1
lavvw pe 27 Noiembrie 2021 10:46
Un film f bun cu peisaje de iarna superbe si o poveste emoeitonanta... o interpretare f buna a magiei care are loc de Craciun.
1 2
mihaelatb pe 14 Decembrie 2022 18:28
mi s-a parut un film slab. Un rege care-si „sacrifica” pionii pentru a-i gasi lui un scop in a continua viata.Craciun ramane cu matusa, care aduce cu mama vitrega din povesti si in final descopera harta secreta care-l va duce pe taramul Elfilor.Aceasta tara nu poate fi vazuta decat daca crezi in ea (inspiratie Hook a lui Spielberg).In ciuda faptului ca este un film de Craciun, nu emana bucurie, ci din contra, otristete sau melancolie. Nota 6 pentru ca apare si Maggie Smith, pe care o iubesc
0 1
tony_mondyalu pe 02 Martie 2022 13:47
un film destul de bun, o poveste incantatoare cu ocazia celei mai speciale dintre sarbatori, sarbatoarea de Craciun, precum si numele protagonistului din aceasta pelicula, un film placut, care te face sa te relaxezi si te duce pe ''alte meleaguri'' te duce in lumea fanteziei, e clar ca nu poate fi pe placul tuturor(dupa cum am citit in unele comentarii) insa mie personal mi-a placut !
0 1
Decibalus pe 22 Decembrie 2021 22:13
Destul de slab, clar buget redus. Nu are nimic magic iar scenariul este dezamagitor
0 2

Spune-ţi părerea despre A Boy Called Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells