7.7 / 10
18 voturi
Nume real: Edward John Speleers · Locul naşterii: Chichester, England, UK · Data naşterii: 07.04.1988 (36 ani) · Ocupaţie: Actor, model · Zodia: Berbec

Biografie

Edward John "Ed" Speleers, nascut pe data de 7 Aprilie 1988, este un actor de origine britanica. Este cunoscut publicului datorita rolului sau de debut, din Eragon. De asemenea el a mai aparut si in revista Attitude, ca model. Speleers s-a nascut la spitalul St. Richard, din Chichester, West Sussex.

Ed este singur la parinti. Parintii sai sunt despartiti, iar dupa divort, mama lui Ed s-a intors in Spania. Tatal sau este consultant financiar. La varsta de 7 ani, a urmat cursurile scolii Dorset din Bury, oras care este...

mai mult
A contribuit la această pagină: Speleers Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - producător

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 21 Aprilie 2019 14:33
Da, a inceput foarte bine , cucerind inimile...apoi, a fost prins in tot felul de roluri care nu l-au mai scos asa mult in evidenta.
0 0
XShadowX pe 07 Aprilie 2015 10:48
LA MULTI ANI !!!
Edward Spellers , un actor britanic pe care l-am remarcat in filmul Eragon , in rolul lui Eragon ,un rol excelent care mi-a intrat la suflet , de abia astept sa il vad in alte filme pe viitor , ii doresc mult succes!
0 0

Spune-ţi părerea despre Ed Speleers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells