8.0 / 10
104 voturi
Locul naşterii: România · Ocupaţie: Actor
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - scenarist

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danutz pe 27 Septembrie 2008 16:12
Dragos Stoica daca citesti mesajul asta vreau sa stii ca in Galati esti zmeu. se simte lipsa lui Dragos din Mondenii. am citit pe blogul lui Bendeac 10 motive pentru care Dragos Stoica nu mai este in Mondenii.cred ca aceste motive sunt de trei lei. am vazut si raspunsul tau din vip si ai fost mai mult decat diplomat. sunt convins ca si tu ai avea multe de spus, dar ai preferat sa nu te tiganesti. nu vreau sa supar pe nimeni dar e grav ca ai plecat sau ca ai fost fortat sa pleci. apreciez faptul ca ai preferat sa renunti la ecran decat sa stai intr-o cloaca in care nu te simteai bine.putini oameni din televiziune renunta la bani sau la imagine. asta arata ca ai personalitate si cohones si apreciez asta...sa stii ca nu sunt singurul.am inteles ca ai un proiect nou si sa stii ca te asteptam sa revii.arata-ne ca n-ai renuntat. bravo tie bai baiatule, esti bun.
2 0
maria pe 10 Iulie 2008 16:46
Dragos este un actor supeeer si nu are deloc fitze de VIP. Bravooo lui! Cat despre faptul ca pleaca din Mondenii imi pare rau, insa sper sa-l vedem in alta emisiune. Vreau sa spun ca l-am intalnit si este un om tare cumsecade si nu-i nici pe departe asa cum vrea fostul sau coleg(Mihai Bendeac) sa para, oricum este clar ca-s rautati pt. ca s-a retras de la Mondenii. Cum ceilalti 3 membri de la Mondenii fusesera colegi de facultate si buni prieteni (cum au afirmat ei la o emisiune)se pare ca Dragos ii incomoda. Un prieten de familie ne-a povestit ca l-a intalnit pe Dragos Stoica la munte si mi-a zis ca-i om cu bun simt, cumsecade, iar acest lucru mi s-a confirmat cand l-am intalnit personal. Asadar, fostul sau coleg vrea sa-i darame imaginea lui Dragos caci a vazut ca-i mai bun, atat ca actor cat si ca om. Multumesc pentru autograf, Dragos Stoica, il pastrez si acum cu mare drag. Mult… citeşte
2 0
un om pe 24 Iunie 2008 03:04
bai fratilor, omu' asta e fenomenal. l-am cunoscut. dincolo de faptul ca nu e fitos si are valoare. va puteti imagina un om cu care am discutat si care se fereste de detalii si care vorbeste cu pasiune de munca lui? l-am intrebat daca mai continua serialul Mondenii...stiti ce mi-a zis? da, dar fara mine, din pacate pt prima tv.pacat, dar nu ma las... mai trebuia sa-l intreb ceva la faza asta? reiese ca va coace ceva pt toamna...independent. bravo Dragos ai aratat ca esti tare...lumea te vrea...alege forma...ca fond....ai!
2 0
alex_il_fenomeno pe 25 Iulie 2010 19:18
un actor excelent ! l-a jucat impecabil pe Jiji Becali , de atunci remarcandu-l cu adevarat si incepand sa imi placa !
1 0
Cris pe 17 Octombrie 2008 23:15
L-am urmarit pe Dragos Stoica in nenumarate emisiuni TV si nu mi-a lasat nicidecum impresia cum ca ar fi un om violent...si cum a mai fost descris...Imi pare rau pt.plecarea sa din Mondenii,dar e imposibil sa-ti faci treaba sub presiune si intr-o atmosfera tensionata...Din partea mea are toata aprecierea!!!
1 0
gaga pe 20 Iulie 2008 16:32
asa de bine il imita pe becali.nimeni nu-l poate imita mai bine k el.
1 0
Cristina pe 27 August 2007 10:44
Dragos este un om deosebit si un artist de mare valoare. De cand l-am cunoscut am stiut ca va ajunge departe si nu m-am inselat. Ma bucur sincer pentru tot ce a realizat in plan personal si in plan profesional. A facut multe lucruri bune si sper sa ii tina Dumnezeu obiceiul!
1 0
silviu constantinescu pe 25 Februarie 2007 12:22
felicitari dl. dragos stoica pt tot ceea ce faceti in serialul Mondenii
1 0
Raluca Tanasescu pe 11 Octombrie 2006 22:02
Un adevarat talent, intr-adevar. Imi place fffff mult, si mie si sotului meu.
1 0
Ileana Vaduva pe 30 Septembrie 2006 09:28
Unul dintre putinele lucruri pe care mi le-am dorit pentru o persoana care nu-mi este ruda, a fost acela ca Dragos sa fie "luat in vizor" de televiziune. Felicitarile mele Dragos pentru ca ai perseverat.Ai sa ajungi no.1.Felicitari regizorului care a ales sa-l arate lumii pe Dragos.Felicitari realizatorului serialului. Bravo baieti si fete, BAFTA.De aseara mai aveti o fana "fidea". Am sa va votez pana o sa-mi cada mana,si am sa ii indemn si pe toti cunoscutii mei s-o faca.Tare as vrea sa citeasca si Dragos mesajul meu. Sunt mama lui Mugur(copilul care a jucat intr-o reclama pentru o anumita marca de branza in 2000,care s-a filmat la Gurbanesti )
1 0
Iulidesprefilme pe 10 Aprilie 2013 20:50
Îl admiram când îi imita, atât de bine, pe unii politicieni...
0 0
Manusa pe 15 Martie 2011 21:35
Un actor talentat, foarte mult imi place cand joaca personajul Becali....."pac-pac ma-ti inteles?" Oricum poate numai Bendeac il poate imita la fel de bine ca si el pe Becali dar personajul Becali i se potriveste lui Dragos Stoica.
0 0
avatarr69 pe 26 Martie 2009 10:27
bravooooo
Felicitari, Dragos Stoica, ca ati reaparut pe micul ecran! Va multumim ca ne readuceti rasetul in propriul stil. Sunteti o super 'formatie' dumneavoastra si Toni Grecu, bravoooo.
Aduceti si personajele pe care le dvs. imitati in studio, caci ar fi minunat sa vedem cat umor au si cum reactioneaza ei in fata domniilor voastre. Multa sanatate si audiente cel putin la fel ca acum.

0 0

Spune-ţi părerea despre Dragoș Stoica

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells