Clint Eastwood a distribuit soldaţi eroi în următorul său film

de Cristina Grigore în 12 Iul 2017
The 15:17 to Paris are la bază un roman scris chiar de către aceştia; cineastul a avut iniţial în vizor actori profesionişti

Aşa cum a procedat şi în cazul lui Gran Torino – în care a ales aproape numai non-actori – Clint Eastwood a apelat din nou la o modalitate neconvenţională de a-şi alege distribuţia şi a anuţat că noul său film, The 15:17 to Paris, îi va avea drept protagonişti chiar pe eroii întâmplării ecranizate.

Potrivit Variety.com, soldaţii Anthony Sadler, Alek Skarlatos şi Spencer Stone vor reda, pe marele ecran, fapta eroică petrecută acum doi ani, în timpul unui atac terorist dintr-un tren ce se îndrepta spre Paris. Filmul are la bază chiar cartea scrisă ulterior de cei trei, ce a dat şi numele filmului.

Surse citate de TheHollywoodReporter.com susţin că Eastwood a avut în vizor, iniţial, câţiva actori, dar şi-a schimbat opţiunea în ultimul moment. Pelicula nu le va oferi celor trei roluri integrale de protagonişti, căci scenariul va aborda şi relaţia de prietenie a soldaţilor, începută în copilărie.

Sadler, Skarlatos şi Stone au prevenit atacul unui membru ISIS, al cărui plan era să ucidă peste 500 de persoane. Ayoub El-Khazzani era înarmat cu un cuţit, o mitralieră AK-47 şi destulă muniţie pentru a omorî toţi pasagerii de la bord.

Rămâne de văzut dacă instinctul lui Eastwood se confirmă şi de această dată, şi The 15:17 to Paris va avea succesul obţinut de ultimele două adaptări ale unor fapte reale la cârma cărora s-a aflat – American Sniper şi Sully

Exploreaza subiecte similare:

Clint Eastwood, Gran Torino, American Sniper, Sully

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 12 iulie 2017 11:17
Eroi in viata reala, eroi in viata ireala ? FANTASTIC!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells