Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 May 2004, 23:08   #1
ARLEKYN
Novice

ARLEKYN

Poate exista arta SF (cine-literara) in RO...?

Dupa experienta de o viata in Romania, acum cred cu convingere ca nu, asta fiind supapa populara de plesneala a frustrarii zilnice... cum ar spune 'marx' si cei sceptici...

Daca vrei SF popular unde Ispirescu este aclamat de garcienii ulitelor verticale, daca vrei sa gusti orientalism cu izuri dintre cele mai subtile si diverse iesi pe strada milion romaneasca, ia-ti niste slapi, un tricou si perechea de ochelari de soare mulati asa cum poarta tot poporul si bate strazile, terasele, parcurile... Vei intilni ptr. fiecare anotimp specificul uman migrator galactic ce-si muta aeronava dupa temperatura ambientului si valoarea ciubucului cind la Ierusalim, cind la Paris sau Barcelona, sau acolo unde exista acea lumina care face ca toti banii sa ti se para din aur curat... :sleep:

Ramin un adept bufnilian, dintre toate doar cu bunul simt si importura ma simt in dezechilibru cu mine insumi... ceea ce SF-ul romanesc cu desavirsire inexistent nu contribuie cu nimic la arta bufniliana ce toti doresc s-o imite...

www.soso.ro
ARLEKYN is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2004, 00:17   #2
zizi
Guru

zizi

mama frate.....exista deja un forum pt nebuni....acum sunt trei.

d-le bufnila nu e nevoie sa va clonatzi pls.
eratzi tolerabil in rubricutza aia...
Old 04 May 2004, 09:32   #3
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

bufnila, minca-mi-ai pula cu gura ma-tii!
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2004, 10:24   #4
babel buba
Novice

babel buba

Nu e clonat, ba Zizi!

Baa, Zizi, da' ce credeai? Ca sefistii astia e prosti? Nu te mai da rotunda, gagico. Esti sarita de pe fix? Lasa-l pe baroiu de bufnilica in pace. Nu/ti place de el, mucles! Bufnilica, nu te lua dupa tampita asta. Scrie tata ca scrii mishto. Golanii din cartieru. meu stau cu ochii pe tine. Esti haios.

Originally Posted by zizi:
mama frate.....exista deja un forum pt nebuni....acum sunt trei.

d-le bufnila nu e nevoie sa va clonatzi pls.
eratzi tolerabil in rubricutza aia...
babel buba is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2004, 10:27   #5
babel buba
Novice

babel buba

Re: Poate exista arta SF (cine-literara) in RO...?

Arlechino, da ai sange in coaie! Sa-mi trag picioarele daca nu esti mishtio! E OK cand vine cate un roman bazat sa tina partea unui scribalau SF. Ba, Arlechino, esti in dreptul tau sa-l aperi pe bufnilul asta tare-n basacaaa! Mishto. In rest, nu lua seama la dementii astia. Curve mioritice! Traiasca Bufnilaaa! Ba, m*** la prostani si la curve literare care se ascund dupa kaktul asta de avatar! Lol, da prosti is!

Originally Posted by ARLEKYN:
Dupa experienta de o viata in Romania, acum cred cu convingere ca nu, asta fiind supapa populara de plesneala a frustrarii zilnice... cum ar spune 'marx' si cei sceptici...

Daca vrei SF popular unde Ispirescu este aclamat de garcienii ulitelor verticale, daca vrei sa gusti orientalism cu izuri dintre cele mai subtile si diverse iesi pe strada milion romaneasca, ia-ti niste slapi, un tricou si perechea de ochelari de soare mulati asa cum poarta tot poporul si bate strazile, terasele, parcurile... Vei intilni ptr. fiecare anotimp specificul uman migrator galactic ce-si muta aeronava dupa temperatura ambientului si valoarea ciubucului cind la Ierusalim, cind la Paris sau Barcelona, sau acolo unde exista acea lumina care face ca toti banii sa ti se para din aur curat... :sleep:

Ramin un adept bufnilian, dintre toate doar cu bunul simt si importura ma simt in dezechilibru cu mine insumi... ceea ce SF-ul romanesc cu desavirsire inexistent nu contribuie cu nimic la arta bufniliana ce toti doresc s-o imite...
Old 04 May 2004, 10:31   #6
babel buba
Novice

babel buba

Baa!

Baa, kakat cu ochi! Esti un bou. Auzi, eu nu le halesc pe astea cu sefeu da' imi place sa-ti dau o m*** ca ti-am citi posturile si esti un kakat cu ochi bolnav. Lol, fa-ti o clisma! Baa, mai sunt baroi din astia de scribalai sefe ca i-am citit. Nu inteleg eu tot ce vrea sa bage-n dibla mea ala, cum ii zice, Haulica ca l-am vazut pe-acilea, l-am mai vazut si pe David, ala de tot mananci tu kakat de el, baaa, kakatul, eu sunt golan de cartier si/ti dau buci ca esti un prost. Baa, dati-l afara pe excrementu asta ca bate vantu-n capu lui!

Originally Posted by Ambra Blu:
bufnila, minca-mi-ai p*** cu gura ma-tii!
Old 04 May 2004, 10:39   #7
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Am rugamintea sa reveniti la discutiile depre filme, pentru ca acesta este un forum despre filme!
Va multumesc.
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2004, 10:48   #8
BeNnY
Guru

BeNnY

bai bufnilule iar te-ai clonat ba?! Tu cat de prost ne crezi ma? Mars de-aici...
Old 06 May 2004, 08:14   #9
Eddie
Junior

Eddie

Se spune "cat de prostI ne crezi...".
In rest, ce mi-e buba, ce mi-e bufu...
Eddie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jun 2004, 12:17   #10
dan-marius
Junior

dan-marius

Originally Posted by emanuel:
Am rugamintea sa reveniti la discutiile depre filme, pentru ca acesta este un forum despre filme!
Va multumesc.

Am impresia ca iti bati gura degeaba...

Yosa Buson (1715-1783)
dan-marius is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules